22 Eylül 2011 Perşembe

Bayram'da nerdeydim?

      
Ailemizin yıllardır süregelen *bayram buluşmaları* beni hep mutlu etmiştir:) Genellikle farklı mekanlar seçilmeye çalışılır. İki senedir bayram buluşmaları için seçtiğimiz mekan Messt Cafe! Nakkaştepe'de bulunan bu cafe hem içkisiz olması sebebiyle hem de eşsiz manzarasıyla gideni bir daha gel diye çağırıyor adeta:)





Fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi çok seviyorum! Beni tanıdıkça, postlarımı gördükçe bunu siz de fark edeceksiniz zaten. Bayramda beni yerimde bulamayanların etrafa bir göz gezdirmesi gerekiyor, her yerde poz veriyorum çünkü:) İşte bunlardan birkaçı:
                                                                                                                                                                                                                                                  
   Allah'tan ailemizde fotoğraf çekilmeyi bir tek seven ben değilim. Kuzenlerin de benden geri kalır yanı yok yani:))


 Kuzumu soranlar olmuştu, blogumda ona da sık sık yer vereceğim inşallah, maşallah demeden geçmeyelim:)

   
 Önceleri Cafe'nin dış kısmında, çimenlerin olduğu yerde birkaç tane masa vardı. Üstü açık olduğu için öğlen vakitlerinde orada oturmak güneşten mümkün olmuyordu, şimdi oranın üstü kapatılmış çok da güzel olmuş. Ben sevdim!:) 
       Kapanışı aile fotoğrafımızla yapmak istedim:)



Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bayram buluşmalarımız için bana önereceğiniz güzel bir mekan var mı?:)

GÜZEL GÜNLER :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle yeni blogun hayırlı olsun feyzacım.. ilk olarak serranın bloğu sayesinde şallarınla tanıdık seni(: bayram kombininle çok şık olmuşsun(: yeni kombinlerini bekliyoruz..

sultan'33 dedi ki...

voovv:) harika cok begendim blogunu :) öncelikle hayırlı olsun :) uzun elbisen ve şalın zıt gibi görünsede çok yakısmış birbirine:) elbiseni nerden aldın? merak ettim dee:) ...bol kombinli olması dileğiyle*;)

Adsız dedi ki...

doğatepe kesinlikle harika bi yer :)

feyza dedi ki...

adsız; tavsiyen için teşekkür ederim, aklımda olacak:)

sultan'33; teşekkür ederim:) zıt renkleri birlikte kullanmayı çok seviyorum:) elbisemin tasarımı bana ait. takipte kalın;)

adsız; tşkler:)evet bir postumda da şallarımı ve takım çantalarımı tanıtacağım sizlere inşallah. Ara ara da kendi tasarımlarımı beğeninize sunacağım:)

Ruveyda dedi ki...

Sırf bu elbise için bile takipte kalabilirim:)muhteşem bi elbise.ayrıca kıyafetleri çok güzel taşıyosun.ben bi de kuzeninin kapını merak ettim.nerdendir acaba:)?

Mihr-u mah dedi ki...

Allahım bende bu güzel kulunun giydiği elbiseden istiyorum banada nasip et.(Amin)Ben niye göremiyorum böyle güzel elbiseleri yaa :D

Feyza dedi ki...

:) tesekur ederiim. daha guzelleri sizin olsun ins. takipte kalin cunku bu tarz elbiselerin satisini yapacagim yakinda ins:)

Feyza dedi ki...

ruveyda; yorumunu simdi fark ettim, cok sagoll!!
kuzenimle gorusunce nerden aldigini sorup burdan bilgilendiririm seni ins:)