27 Eylül 2011 Salı

Doğum Günü Partisi

Yusuf'umun 2. yaş günü için değişik birşeyler yapmak istiyordum.  Ne yapsam ne yapsam diye kararsız bir şekilde düşünürken aklıma bir organizasyon şirketiyle görüşmek geldi. İşte bugün size 25.02.2011'de Yusuf için hazırladığımız partiden bahsedeceğim. Bol çocuklu, çok eğlenceli bir parti oldu! :)


Partimiz Bistro Cafe'de gerçekleşti. Bizim için bir bölümü kapattılar, çocuklar gönüllerince eğlendiler. Anneler ise ikramları self-servis şeklinde alırken masalarda sohbet etme fırsatı buldu.



Uçan konfetiler Yusuf'un epeyce dikkatini çekti, baksanıza bakakalmış:))
Pastamız Yusuf'un en sevdiği oyuncağıyla birebir yapıldı. Tadı da çok güzeldii, ımmh:)



Ayrıntılar o kadar zarif düşünülmüştü ki görünce hayran kaldım şahsen. Yukarıdaki kavanozlarda şeker bulunuyor. Önlerinde de külahlar var, misafirler kavanozlardan istediği şekeri alıp bu külahlara koydular.


Bu da "hoşgeldiniz" kapı süsümüz:) Bizim konseptimiz gülen balıktı. Dolayısıyla heryerde gülen balığımız vardı. Çok şirin değil mi ?:)



Dışarda doğum günü partisi yapmak ve bunu bir organizasyon şirketinin yapmasını istemek gerçekten çok büyük bir rahatlıkmış. Bırakalım da onlar en ince ayrıntısına kadar düşünsünler ve uygulasınlar,
biz de partinin tadını çıkaralım:)


Gün boyunca arkadaşlarıyla çılgınlar gibi eğlenen Yusuf, parti bitimine doğru bu hale gelmişti. Oyundan fırsat bulup bir lokma bile yemedi, ben de onu bu mutlu gününde yemek yemesi için ısrar edip de hiç rahatsız etmedim.



Yusuf'un pespembe rüya gibi bir doğum günü oldu.. sonra da annesinin kucağında uykuya daldı... :)



Bu kadar ince detayları düşünerek bize bu güzel günü yaşamamıza sebep olan KONSEPT BEYAZ MÜJDE'ye çok teşekkür ederim. Bizim  için unutulmaz bir gün oldu!


Siz de çocuğunuza  rüya gibi bir doğumgünü yaşatmak istiyorsanız Konsept Beyaz Müjde'yi arayın derim, ismimi de verirseniz belki ufak bir indirim yapabilirler. Bugünlük de bu kadar, yeni bir yazıda görüşmek üzere:)


11 yorum:

Zeynep dedi ki...

Cok iyi bir fikir ne kadarsam dusunursem dusuniyim aklima gelmezdi organizasyon sirketiyle anlasmak guzel olmasi icin kendimi cok yorardim ama artik aklimda :)

pastaguvercini dedi ki...

çok güzel bir organizasyon olmuş canım. bu arada benim kızımda 26.02.2009 doğumlu,bir gün arayla doğum yapmışız :) bende beklerim http://pastaguvercini.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

cok gusel birgundu bizzat orda olarak yaşadımmm bu guzeliikleri :)) o şekerlerden de bolca almıştım :)) yusufum iyiki dogmuuuuş <3 salihamerwe

Serra dedi ki...

Ne kadar güzel görüntüler bunlar..
Blogunda da bu reismleri görmek bi ayrı tat verdi bana Feyzacım. :) Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel bir paylaşım seninki. Belki çocuklarına böyle organizasyon planlamak isteyenlere bir fikir verir.. ;)

Adsız dedi ki...

çok güzel bir doğum günü olmuş maşallah oğlunuzda çok tatlı:)büşra denek facebooktan... bloguma beklerim:)

feyza dedi ki...

Düş damlası, teşekkür ederim büşra, blogunu ziyaret edeceğim:)

serra, beğendiğine sevindim canımm, inş faydalı olur paylaşımlarım öpüldün :)

saliha, canım benim ii ki ordaydınızz çok mutlu ettiniz beni <3

pastagüvercini, öyle miii:) ilginç bi tesadüf olmuş, blogunuzu ziyaret edeceğim inş:)

zeynep, faydalı olduysam ne mutlu bana:)

gülşah.kskn dedi ki...

:)))) gülüyorum ve bir yandanda deliriyorun hatırladıkça o halimi. yaklaşık 3 yıldır viaportu karış karış bildiğim halde cafe bistro yu inatla ve bitmeyen bi azimle avm nin her köşesinde aramıştım ıslanmak ve soğukta cabası bu güzel günde birlikte olamamıştık (yanlış anlaşılmaya mukabelen)telefonda sana ulaşamamakta ayrı bi sorundu. inşallah başka doğum günlerinde bu zevki yaşarız :)

güzellik kraliçesi dedi ki...

bloğunuza tesadüfen rastladım ve tekip edicem inş,yukarda gri başörtülü resminizdeki allık ve rujun tonu harika,çok özel kaçmayacaksa marka ve noları nedir,sevgiler

Yiğitalpinannesi dedi ki...

bloğunuzun yeni takipcisiyim.. birkaç sonra 2 yaşına girecek oğlumun doğum günü için güzel bir fikir edinmiş oldum.. maliyeti konusunda bilgi verebilirmisiniz isterseniz

Feyza dedi ki...

nilgün, ben de yorumlarınızı bekleyeceğim:)
tabiiki söyliim hemen, allık MAC, ruj dior.

selda uğur, ne güzel sessiz takipçiler yanında yorum yazmaya üşenmeyen takipçilerim de var:) oğlunuzun yeni yaşı hayırlı olsun:) maliyeti burda söylemek istemiyorum ama şöyle söyliyim asla uçuk bi fiyat değil, her bütçeye göre de ayrı seçim yapılabiliyor.

Feyza dedi ki...

gülşahcım bu sene inşallah hep beraber kutlarız :)