28 Eylül 2011 Çarşamba

Fuşya Sevdası

Fuşya biraz iddialı bir renk gibi görünse de tek bir parçada fuşya kullanıp diğerlerini daha sade , mat renkler seçerek o abartılı iddialı görünüşten kurtulabilinir. Ben de bu kıyafetle bunu yapmaya çalıştım aslında, bilmiyorum başarılı olmuş muyum?



 Geçen gün arkadaşlarımla sözleşip Üsküdar'daki Filizler Köftecisi'ne gittik. Uzun zamandır görüşememenin verdiği hasretle bol bol sohbet ettik ( arkadaş buluşmalarına bayılıyorum!!)

Daha önce Filizler'de köfte yememiş olan varsa mutlaka gitsin derim. Mekan olarak çok nezih, fiyat olarak da oldukça makul! Filizler'in Tuzla'da da bir şubesi var, Üsküdar'a şubesi açılmadan önce ailece çok sık gittiğimiz bir mekandı. Şimdi manzarası sebebiyle burayı daha çok tercih ediyoruz..


Buranın en sevdiğim özelliği Kız kulesi'ni karşısına alması ve sürekli püfüüür püfür esmesi:)



Zara yeni sezonda iki model fuşya ceket çalışmış. Biri üstümdeki diğeri ise bejli fuşyalı çizgili bir ceket. Aslında ben çizgiliyi daha orjinal buldum fakat bedeni olmadığı için bunu tercih ettim. Aldıktan sonra da çok sevdim:) 
  Ayakkabılarımı "İstiklal'i kim sevmez' başlıklı yazımda belirttiğim Deichmann'dan almıştım. O zaman tereddütlü aldığımı söylemiştim ama ilk giymemde beni hayal kırıklığına uğratmadı, gayet rahat bir ayakkabı. Kısacası Deichmann benden bu ayakkabıyla tam not aldı;)

HOŞÇAKALIIN!




6 yorum:

Serra dedi ki...

Ceket kırmızı renkmiş gibi duruyor? Öyle göründüğü halde hoş durmuş bence.. Hem şık, hem de rahat bir kombin! Güle güle giyin ;)

zeycey dedi ki...

renk çok tatlı gerçekten güle güle eskit;)

pastaguvercini dedi ki...

evet ceketin rengi kırmızı gibi çıkmış ama güzel görünüyor.güle güle kullan,bu arada deichmann'dan bir çok ayakkabı aldım hiç birinden de bir şikayetim olmadı,bende tavsiye ederim..

gülşah.kskn dedi ki...

fuşya rengini çok seviyorum,insanın morali bozuk olduğunda fuşya giy kurtul bunalımdan okadar yani :) sanada çooook yakışmış canım

Feyza dedi ki...

serra & pastaguvercini, aaa rengi kırmızı gibi görmenize üzüldüm şimdi, ben renge vurulmuştum çünkü. tam cici kız rengi:)

zeycey, teşekkür ederiim:)

gülşahcım gerçekten öyle, renk çok önemli insan psikolojisi için:)

Hey. i´m Eminchen. dedi ki...

bu kombinasyon cok güzel :()