20 Eylül 2011 Salı

Taksim - İstiklal ve Alışveriş


Geçen pazar arkadaşlarımla Taksim-İstiklal'e gitme kararı aldık. Üniversite yıllarımda ( okulun yakın olması sebebiyle) sıkça uğradığım bu caddede uzun zamandır gezme imkanım olmamıştı. Sabahın erken saatlerinde bir buluşma ayarladık. Hem köprü trafiğine takılmadık hem de Taksimi bomboş bir şekilde gezme imkanına sahip olduk. Tabii vakit ilerledikçe cadde kalabalıklaştı, hatta öğretmenlerin düzenlediği bir boykota bile şahit olduk.


   Caddedeki mağazalardan çok pasajları dolaşmayı sevenlerdenim. Pasajlarda çok daha orjinal şeyler buluyorum bilhassa aksesuar olarak.


   Pasajları dolaşmaya niyet ettik ama Demirören'i de bir ziyaret edelim dedik:) Hemen Deichmann'a uğradık. Forum İstanbul'daki mağazasında beğendiğim ama almadan çıktığım ayakkabıyı aldım.



Bu mağazadan daha önce hiçbir şey almadığım için biraz tereddüt ettim aslında, fiyatlar da çok uygundu. Aldım ve çıktım, iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah:)


Çantam ve ayakkabımı geçen ay Elle'den almıştım. Çok severek kullanıyorum. Dün Viaporttaki mağazasının vitrininde tekrardan gördüm. Bu sezon için aynı modelin daha parlak olanını çıkarmışlar. Temizliği benimkine göre daha kolay ve görünüş itibariyle de çok şık. Çiçekli-böcekli çanta, ayakkabı sevenlere ve bu aralar arayanlara tavsiye ederim:)

 
Hotiç'te bu ayakkabının çok benzerini görmüştüm ama numarası kalmamıştı, alamadığım için çok üzülmüştüm de o sırada annem vardı yanımda zorla ona aldırmıştım ( -ben alamadım madem, sen al nolur nolur:) )


Ceketimi Nişantaşı'nda küçük bir butikten almıştım Miss Brown, daha sonra da Adını Feriha Koydum'daki Feriha'da görmüştüm. Lady Gaga tarzı bir ceket, kabarık omuzları tam benim tarzımı yansıtıyor aslında. Şalım İpekevi, son zamanların en vazgeçilmez şal markası haline geldi:)


İstiklal'deki pasajları gezmemiş olanlara önerim:
-Aznavur Pasajı
-Atlas Pasajı ve
-Terkos Pasajı'nı gezebilirsiniz.


Alışverişlerimizi yaptık ve artık eve dönüş vakti:)
Sizin İstiklal'de bildiğiniz kenarda köşede kalmış pasajlar hangileri?


6 yorum:

Adsız dedi ki...

canım hayırlı uğurlu olsuuun blog'un :) paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum... kombinini çok beğendim.. hele çantanla ayakkabına bayıldımm gidip hemen bakmalıyım... yeni aldıgın ayakkabılarını da gule gule kullannn :) muck :* salihamerwe*

Serra dedi ki...

Feyzacığım blogun hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun inşallah! Tebrik ederim. :)
Yusuf'umuzu görebilecek miyiz burada? :)

Zehra Ne Söyler* dedi ki...

Canım Merhaba;
Blog açmış olman ne güzel...Hayırlı olsun hem yeni cicilerin hem de ciciblogun:)
Sevgiler

gülşah.kskn dedi ki...

selaaaaammmm feyzacım geç olsun güç olmasın diyerek hayırlayalım bu güzel bloğunu!!! şık tarzını ve zevkli seçimleri yakından takip edicez inşallah..tasarımlaında cabası,yeni postları bekliyoruz öpüyorum tatlım ;)

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun :) bende hepsini geride bırakacak adres beyoğlu iş merkezi
şiddetle tawsiye edilir :)

Adsız dedi ki...

adsız; evet oraya da uğramıştık ama herşey birbirinin benzeri olduğu için çok ilgimi çekmemişti. Hatırlattığın için teşekkür ederim:)

gülşah, sağol cnmm, takipte kalın;)

zehra; uzun zamandır aklımdaydı fakat bir türlü fırsat bulamamıştım. Nasip bu zamanaymış. çok teşekkür ediyorum:)

serra; serracım çok teşekkür ederim:)Yusufu da sık sık göreceksiniz burada inşallah:)

saliha; canım benim çok sağol senin desteğinle cesaretleniyorum ben zaten. öptümm:)

*JUST A LIFESTYLE* ( kendi hesabımla yorumlara cvp yazamıyorum.. bi sorun var sanırım)