17 Şubat 2012 Cuma

Bir Pazar Gezmesi


BEN geldiiim! 
     Hoşgeldim!

:)

Kısa bir aradan sonra yepyeni bir yazıyla blogumdayım! - çok şükür;) - Facebook sayfamdan soranlar oldu, hasta olduğumu sanmışsınız ama yok öyle bir şey , iyiyim ben sadece bu ara programıma yeni faaliyetler eklendi.

*    *    *
Bugün ne yazsam ne yazsam diye epeyce düşündüm, paylaşmak istediğim birkaç şey vardı ama ben pazar gezmemizi seçtim . Bundan sonraki yazım da Sevgili Tuba Özçelik'in bizler için ayarladığı kahvaltı programı olacak inşallah. Bakalım ileriki günlerde blogumda neler olacak?  ;)

*    *   *
Artık biliyorsunuz Viaport bizim için bir gezme yeri değil,  nasıl insanlar balkona çıkıp yada pencereyi açıp bir nefes almak ister biz de balkonda alacağımız o nefesi Viaport'ta alıyoruz. Viaport'a giderken özenli giyinmeyi hiç sevmiyorum  ama siz beni hep orda yakalıyorsunuz! :)  Utanıyorum bazen, olmuyor böyle :Pp

Geçen hafta yine  Yusufumuzun gönlü olsun diye Viaport'a gidelim dedik. Tüm oyuncak mağazalarını bir bir dolaştık. Joker'de kocaman bir korsan gemisi beğendi. Biz eşimle daha uygun birşey alsın diye tüm şirinliklerimizi yaptık ama nafile. Bir şeyi tutturdu mu mümkün değil vazgeçiremiyoruz ondan. Almayınca hemen gözyaşlarının arkasına sığınıyor, hatta gözyaşı boyutunu da aşıyor çığlık çığlığa bağırarak ağlıyor. Bu huyundan kurtulmasını istiyorum. Ama ne yaptıysam işe yaramadı.. Sizlerin bu konuda bana tavsiyeleri olabilir mi acaba? Hatta olsun lütfen:)



İstediği oyuncağı almanın hatta aldırtmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyor kuzucuk:))


Çocuk giyiminde Sisley markasını tercih eden var mı aranızda? Erkek çocuk kıyafetleri çok hoşuma gidiyor.Erkek giyimde Avva'nın, Que'nin nasıl karizmatik bir çizgisi varsa Sisley de öyle diye düşünüyorum.


Çocuğu olanlara sesleniyorum Viaporta giderseniz mutlaka Chicco ve Benetton'a uğrayın. Çok güzel ürünleri çok cüzi fiyatlara bulabilirsiniz.
*   *   *
Kuzumun yüzüne kocaman bir kelebek kondurdum ve yazıma onun fotoğrafıyla son veriyorum!  Ne de olsa bugün başrol ondaydı :)

En yakın zamanda görüşmek üzere, ,

 ;)

11 yorum:

Sema Sultan dedi ki...

Cocuklara can feda :)) yusufcugun botlarina bayildim. güle güle eskitsin.

Mrs.Ruzgar dedi ki...

hoşgeldiniz...yine tatlı bir yazı olmuş..Allah sağlık versin oğluşunuza ,,benim çocuğum olmadığı için , ikna etme önerilerim yok maalesef:)
sevgilerimle, yeni yazıların için çok ara vermezsin inşallah::)

Feyza dedi ki...

sema, öyle gerçekten ama terbiyesi için de hayır demek gerekiyor :/ teşekkür ederiiz:)

derya, hoşbuldum:) öneri olmasa da yorumun için teşekkürler ;)

başıyazmalıkız dedi ki...

ben de viaportta seni görenlerdenim:)sonbahardı sanırım yalnız dolaşıyordun eşimleydik yanına gelmemiştim..nette tanıdığımız insanlara rastlamak eski bir dostu görmek gibi oluyormuş onu anladım:)ayrıca pazar gezmesnde ki kombinini çok beğendim ..

Mehtap dedi ki...

Kiyamiyoruz ki onlara.kendime bir sey akacam diye cukiyorum. kizlarimi donatip gelitorum. aslinda hayir demeyi bilmeliyuz. Maalesef bizi nasil ikna edeceklerini cok iyi biliyorlar

elifini dedi ki...

bende hırkasına bayıldım Allah bağışlasın benim kızım küçük ama aynı şeyi evde banada yapıyo o yüzden bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum :)

Feyza dedi ki...

başıyazmalıkız, kim bilir ne haldeydim haha :) eski bir dostu görmek gibi benzetmesi doğru bir tespit:) ama keşke selam verseydin, başıyazmalıkızı görmüş olurdum ben de:)

mehtap, kıyamadığımız için bu hallere düşüyoruz zaten :/ her istedikleri oluyor, ilerde doyumsuz bir insan olup mutsuz olmasından korkuyorum..

ikibocekbircicek dedi ki...

ayy böle sorunsalları duydukça nasıl korkuom... zorgünler bizi beklio anlaşılan ..buarada benetton da sisley ürünlerini bende çook beğendim ama kuzumun yaşına biraz büyüklerdi ....bide yusuf çok karizma olmuş...bide özledik sizi :)
sevgiler

Feyza dedi ki...

elifini, hırkası bahsettiğim Sisley'den. Minicikken başlıyorlar zaten:))

gunlukcugum dedi ki...

Aglamayi kullanip aldiriyorsa aglamasina musade edin kararinizin degismeyecegininsoyleyin amma turkiyede Bu nasil uygulanir bilemiyorum cevre baskisi cok! Bol dua edelim)

Adsız dedi ki...

hırkasını botunu yesinler :) keşke yüzünü de görebilsek :(