9 Şubat 2012 Perşembe

En Mutlu Günümüz, Düğünümüz :)



Uzun zamandır gelinliğim ve düğünümle ilgili bir post hazırlamam yönünde mail ve mesajlar alıyordum. Ocak ayının sonunda evliliğimizde üçüncü yılımızı bitirip dördüncü yılımıza girmiş bulunuyoruz. Bu 3 sene içerisinde Rabbim bize dünyalar tatlısı Yusuf'umuzu verdi. Şükürler olsun! :)

Bugün düğünümden kareler paylaşarak bu konudaki merakınızı gidermek istiyorum.  Benim için de çok eğlenceli bir nostalji oldu aslında :) Bu arada fotoğraflara bakarken ne kadar değiştiğimizi farkettim, bilhassa ben! :)



          Çok fazla söze gerek yok sanırım. Mutluluk yüzlerimizde kendini gösteriyor zaten!:) ( MAŞALLAH!)

Bu odayı bir yerlerden hatırlayan var mıı?? :) Tabiiki, Zümrüt Fotoğraf Stüdyosu.
Kızlar, itiraf ediyorum yeni evlenenleri kıskanıyorum. NEden mi? Bizim zamanımızda öyle özel fotoğrafçılar yoktu da ondan, ya da biz bilmiyorduk:) Stüdyoya gir, fotoğrafçının yaptığı buz gibi esprilere zorla gül, kendini kasarak poz ver ve çık. Şimdi ki çiftler öyle mi? Ö zel mekanlarda çok rahat bir ortamda, orjinal fikirlerle fotoğrafları çekiliyor. Çok şanslılar yani :)
Erken evlenmenin dezavantajları :))

Tavanda gördükleriniz hepinizin orta okul, lise yıllarından hatırlayacağı POST-IT'ler :)


Gelin alma merasiminden önce abur cubur partisi yapıyoruzz! :)


Vee salona girişimiz ta taaaam!
Çok heyecanlıydık, o günü tekrar yaşıyorum şuanda resmen :))


 Kuran-ı Kerim'le başlayıp Türk Sanat Müziğiyle devam eden bir düğündü bizimkisi. Çok çabuk geçti, hiçbir şey anlayamadık her gelin-damat gibi! Keşke o güne tekrar geri dönebilsem... Nikah masasında haaayır!!!!!!!!!!!! diye bağırırdım dermişim!! :)))) hahaha bu gece kendimi stüdyo fotoğrafçıları gibi hissediyorum, buzz gibi espriler geliyor aklıma ama çoğunu da paylaşmıyorum :))


Nice nice güzel, huzurlu yıllarımız olsun inşallah!! 


SEVGİLERİMİZLE ! ;)


26 yorum:

mydepo dedi ki...

feyzacım ,herşeyine bayıldım..çok zarif ve zevklisin..Allahu teala her iki cihanda mutluluğunuzu daim etsin inşallh,sevgiler..not: Ankaraya gelirsen haberim olsun:))

tüli dedi ki...

nice mutlu senelere
düğünün zamanı fotoğraf stüdyosnda ne kadar az postit var şimdi tavan gözükmüyor

Adsız dedi ki...

Tam da istediğim gibi bir düğün yapmışsın.Bende Kuran-ı Kerim ve Türk Sanat müziği istiyordum düğünümde inşallah damat adayı çıkarsa =) Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Feyza dedi ki...

mydepo, :) teşekkür ederiiim. Amin ecmain!! Ankara'ya gitme planım yok ama olursa söz haber vereceğim:)

tüli, teşekkürler:) ehuehu doğrudur;)

Adsız dedi ki...

Zaten çok güzelsin düğünündede ayrı bir güzel gelin olmuşsun maşallah.Allah ömür boyu hatta ahiret hayatındada beraber olmayı nasip etsin canım.Amin.Son olarak unutmadan;dudakların muhteşem güzel,şeklini çok beğeniyorum. maşallah :)

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

Canim masallah cok güzel ve zarif olmusun gelinligin cok hos özellikle tek parca olmasi benim hosuma gidiyor :)Allahu teala her iki cihanda mutluluğunuzu daim etsin insallah mutlguunuza mutlukluk huzurunuza huzur katsin..

Kübra dedi ki...

ay sen de yeni evlilerden sayılırsın Feyzacım. Ben Yusuf'tan dolayı sanırım seni daha uzun senedir evli zannediyordum. Gerçi Yusuf'un da yaşı daha küçük ne alaka bilemedim :)
Çok güzel bir gelin olmuşsun, tam da tahmin ettiğim gibi. Zaten senin asaletin yeter ;)
Öperim kocaman.. Nice uzun, hayırlı, sağlıklı yıllara eşinle çocuğunla inşallah ;)

Unknown dedi ki...

ayy canımm..maşallah size her daim mutlu olun inşl..fotoğrafçı iiçin kesinlişkle katılıyorum sana..ayyy delirmiştim ..şimdi bende çok özeniyorum..ama kendime gelinlik dikip çektiricem:)

MERVENİN KIRMIZISI dedi ki...

benimde hayırlısıyla düğünüme yaklaşık 1 ay gibi bir zaman kaldı,başlığı görünce daha okumadan yazını heyecanladım :) Düğün günü ne yapıcam bılmiyorum,son zamnlarda geceleri uyuyamıycam sanırım.Çok hoş bir düğün olmuş,karelerden öyle anlaşılıyor.Düğünümüzde bu formatta olucak,umarım herşey yolunda devam eder:) Sanada ailelnle huzurlu mutlu bir hayat diliyorum,maşallah barekallah!

Mrs.Ruzgar dedi ki...

bizimde evlilik yıldönümümüz ocak ama sizden 1 sene önceymiş:) maşallah ..Allah mutluluğunuzu daim etsiz..
sevgilerimlee:)

Elif Günaydın dedi ki...

Fotoğrafçılar konusunda kesinlikle katılıyorum ;) Malesef geri gelemiyor..Ama bence içinizde kalmasın Yusuf ve eşinzle aile dış mekan fotoğrafı çektirebilirsiniz.;)

Bu güzel anılarınız ömrünüz boyunca çoğalsın inş..;)

ikibocekbircicek dedi ki...

bende gelinliği merak edenlerdendim .. çok şıkmış gerçekten... resmini çok net seçemesemde sanki hiiiiç değişmemişsin ..:) buarada bende aynı yerde düğün fotolarımı çekilmiştim .. ama bizim düğünümüz aynı yıl yaza denk geldiği için çekimler stüdyo devamı tuzla sahilde yapıldı..

melda dedi ki...

çok güzel bir gelin olmuşsun feyzacım. allah mutluluğunuzu daim etsin.
sen yine stüdyo fotoğraflarını zümrüt'te çektirdiğine şükret. benim düğünüm ankara'da olmuştu ve malesef fotoğrafçı işiyle ben ilgilenmemiştim. çok aceleye gelmişti, hiç beğenmiyorum stüdyo fotoğraflarımı şuan bakınca. neden istanbul'da foto işini halletmek hiçbirimizin aklına gelmedi şaşıyorum hala :)
profosyonel fotoğrafçılar bizim zamanımızda da vardı aslında, evlilik fuarında görmüştüm. ama çok yaygın değildi ve aşırı pahalıydı. bir profosyonel fotoğraf makinası fiyatı kadardı o zaman :)

Mihr-u mah dedi ki...

Ben henüz bekar olduğum için bekarlık sultanlıktır durumundanyım :D Evlilik nasıl bişi bilmiyorum o yüzden diyebileceğim tek şey fotoğraflarda gerçekten mutlu ve mesut görünüyorsunuz Allah murluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah :)
Sevgilerimleee :) buda benim blogum bakmak istersen eğer bubenimdefteim.blogspot.com

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

maaşallah çok güzelmiş gelinliğin :)
2-3 senede ne kadar çok şey değişiyo dış mekan fotoğrafçılığı sektör haline bile geldi :)

Gurme Şirine dedi ki...

canım cenabı allah mutluluğunuzu daim etsin :)) gelinliğin çok şıkmış :))) hayırlı cumalar bana da beklerim :))

Mehtap dedi ki...

Rabbim mutluluğunu daim etsin Canım, her şey güzel olmuş.Şimdi bile evleniyor olsaydın bundan 3 sene sonra yine birşeyler derdik. Benim de keşke ozaman şu da olsa bu da olsaydı dediklerim olmadı değil. ama emini ozamanın en güzel şartlarını yerine getirmişsindir. Mutluluklar...

Adsız dedi ki...

Rabbim nazarlardan kötü gözlerden korusun tatlım.harika bi düğün olmuş belli ömür boyunca mutluluklar sizin olsun .stresden uzaaakkkkk :) muaahh

Zelis dedi ki...

hayirli ugurlu olsun insaallah...sen ne kadar güzell bi gelin olmusun yaa,Masallah..

aysıyan dedi ki...

maşallahhh =) rabbim mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan korusun ..Gelinliğinde düğününde çok güzell görünüyor =)Ömürr boyu mutluluklar dilerimm güzel yavrunuzla ....

Ortadünya Sakini dedi ki...

allah mutlulugunuzu huzurunuzu afiyetini daim eylesin. Dareyn saadetler aileniz ve eşiniz ile feyza hanım. Maşallah çok değişmemişssiniz:)

Feyza dedi ki...

ortadünya sakini, amin çok teşekkür ederim! değişmemişmiyim? :)

ayşenur la monde, amin cümlemizinkini inşallah:)

zelis, ;) teşekkür ederiiiim.

Feyza dedi ki...

ahsen, seninle 4sene önce tanışmış olmayı isterdim biliyorsun değil mi?:)

mehtap, teşekkür ederim. Dimi ya? hep öyle oluyor. tabii o zaman için gayet mutluyduk, şimdi değişik şeyler görünce keşke diyoruz işte:)

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

Canım Rabbim bir ömür boyu mutlu huzurlu ve herşeyin gönünüzce olmasını nasip etsin zaten gönlünün kalbinin güzeliiği yüzüne yansımış gelinlik daha bi güzellik katmış sana MAşallah Subhanallah Allah her daim güzel günleriniz olsun inş dua ile...

Unknown dedi ki...

Feyza hnm çok güzel bir gelin olmuşsunuz, gelinliğiniz de çok güzelmiş, kış gelini olmak nasıl bir şey, nasipse ben de kış gelini olacağım ama korkuyorum soğuktan, yağmurdan...

Feyza dedi ki...

biri tesettürde moda mı dedi, sonaycıım çok tşk ederim cnm amin. İnşallah hep güzel günler görürüz.öpüyorum senii

meryemin çeyizi, teşekkür ederim:) düğün kapalı mekanda olacağı için kış gelini olmanın bir zorluğu yok bence. sadece fotoğraf çekimi dışarda olacaksa yeterli ışık olmayabilir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)