28 Şubat 2012 Salı

Modanisa Bloggerları Çok Seviyoor! :)


Yazımın başlığını bulmakta çok zorlandığımı itiraf etmeliyim, hem dikkat çekici olmalı hem de konuyla ilgili olmalıydı. Düşündüm, taşındım..
Sonunda güzel bir başlık buldum.
Evet, ModaNisa bloggerları gerçekten çok seviyor ve değer veriyor!!! :)
*    *    *
 İki hafta önce ModaNisadan bir davetiye aldım ,biz  bloggerları moda sohbetine davet ederken süprizlerin de olduğunu belirtmişlerdi. Beklenen gün geldii, yaşandı ve bittii :)
Ben bu buluşmadan çok keyif aldım, sevgili Seda bizleri çok güzel ağırladı sağolsun. Mekandan ayrılırken hepimizin yüzü gülüyordu! :)
*     *    *
Bu buluşmayı merak eden blog okurları, orada olmak isteyip de şehir dışında olduğu için gelemeyen ya da başka bir nedenle gelemeyen  blog yazarları  için  bol fotoğraflı bir yazı paylaşmak istedim. 
*    *    *
Bugün giriş bölümünü birazcık uzatacağım galiba:)
  Hazır blog, blogger demişken ben de size blog yazarlığına nasıl başladığım hakkında birkaç cümle yazmak istiyorum. . Geçen sene bana deselerdi ki bir gün blog açacaksın,  orda yazılar paylaşacaksın ve yazıların büyük bir kitlenin ilgisini çekecek, günlük tık sayısı en az .... olacak!! inanın bana kahkahalarla gülerdim, dalga geçildiğini düşünürdüm. Hiiç aklımda olmayan birşeydi blog yazarlığı.. Ben çok güzel blog takip ederdim aslında, nerden çıktı şimdi yazmak?:)

Arkadaşlarımın 'Neden blog açmıyorsun??' sorularıyla başlayıp ' Blog açmalısın!'
ısrarlarına dayanamadım ve benim blog yazarlığı serüvenim bu şekilde başlamış oldu. Bu aşamada bana destek olan arkadaşlarım Serra ve Sümeyye'ye çok teşekkür ederim!!

Bilmelisiniz ki blog yazarları arasında çok güzel bir bağ var, düşündüğünüz gibi kimse kimseyi rakip olarak görmüyor. En azından benim düşüncem ve gördüğüm bu.  

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim. Blogger bir arkadaşın sayfasında bir yorum okudum ve çok üzüldüm.  Şöyle denilmiş: ''Kıskançlıktan rengi değişenlerin sayısında artış olacak gibi hissediyorum. '' Kim kimi neden kıskansın?  Modanisa buluşmasına katılan tüm bloggerlar birbirinden değerli insanlardı. Çoğuyla orada tanıştım ve hepsini çok beğendim. Hanımhanımcık düzgün kızlardı.
Dolayısıyla böyle yorumlar yazıp insanların kalbine haset fesatlık sokmaktan vazgeçilmeli.  Blog yazarları olarak buna fırsat vermemeliyiz diye düşünüyorum.
Neyse içimi döküp rahatladıktan sonra asıl konuya geçebiliriz sanırım:)

Buluşmanın gerçekleşeceği mekan olan Ortaköy Gloria Jeans'e birkaç arkadaşımla birlikte geldik. Hepimizde bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin! Üst kat tamamen bizim için kapatılmıştı. İçeriye girdiğimizde Seda bizi o sıcak, gülenyüzüyle karşıladı ve onunla ilk karşılaşmamız da bu şekilde oldu. Sanal ortamda facebook,twitter, mail yoluyla konuşuyorduk ama yüzyüze daha farklı oluyor tabii :)

Soldan sağa,

Serapla daha önce Sümeyye'nin buluşmasında tanışmıştık ama sohbet etme fırsatımız olmamıştı. Daha sonra twitter'da @ ile birbirimize attığımız laflarla arkadaşlığımızı ilerlettik. Bir insan bu kadar komik olabilir mi? Oluyormuş, has Karadenizli! :) Haftaya ona mıhlama yemeğe gideceğiz yanında da mısır ekmeği olacak mı acaba?  Serap beni duy!:)

İki Melek Bir Aşk'ın sahibesi Ahsenle de sanal ortamda (twitter) tanışmıştık, şimdi gece geç vakitlere kadar birlikte whatsapp'tayız :) İki çocuk annesi çıtı pıtı bir hatun, çok severim çok!:)


Gördüğünüz yüzlerine kelebek konmuş arkadaşlar var ya hepsi çok sevdiğim (sevdiğiniz) bloggerlar :)
 Güneş gibi parlayan ev sahibemiz Sedacığımız, Saliha, Zehra Ne Söyler, Cadınağme,Meyye

Berrin'in ceketinin rengini çok beğendim, nasıl güzel bir sarı öyle! Tam da onun renkli kişiliğini yansıttığını düşünüyorum:) maşallah arkadaşıma!

Sümeyye'nin kombinindeki renkler de çok hoştu. Pembe, Saks mavisi, yeşil. Olmuş renga rengarenk ama nasıl yakışmış, ona da bir maşallah gelsin:)


Bu fotoğrafımızı da ayrı bir sevdim nedense, herkes çok güzel gülümsüyor ama ben size gösteremiyorum malesef! :( Hepimizde "smile" var peki bu gülümsememize neden olan kim? O kendini gösteriyor zaten. "I do!" diyor,
*bkz. aybikestil tasarımı kırmızı kıyafetli  sevgili Seda!
Aybikestil demişken kendisiyle orada ufak çaplı bir yolculuk sırasında tanıştık, konuştuk. Çok kısa sürede sevdiğim nadir insanlardan oldu kendisi. Hanımefendi, güleryüzlü ve canayakın bir arkadaş :)

Bakın burda kim vaar? Tuğba'nın Aynası tabiiki, Onun blogunu okumayan var mı bilmiyorum ama kendine has samimi uslubuyla yazdığı yazılar benim çok hoşuma gidiyor.
O benim tubişim, vera şalım :))


Sıra geldi Serrama! O gün çok fazla birarada olamadık, sohbet edemedik kendisiyle. Çünkü geç gelip erken gitmek zorunda kalmıştı. Ama her zamanki gibi samimi, sıcak ve güleryüzlüydü. Serra'nın yeri benim için çok ayrıdır. Bizim arkadaşlığımız çook eskilere dayanıyor aslında. Fazla görüşemeyiz ama daima iletişimdeyizdir.
 'Onun üzülmesi benim de üzülmem demektir.'  inşallah bu mesajım doğru adreslere gider..


Gizli gizli aralardan bir fotoğrafçekeyim dedim ve deklanşöre bastım!
Sohbet bayağı koyu:)
Anı fotoğrafları ( Rukiye Taşçı), Biri Tesettürde Moda Mı Dedi, Nurjan'la Moda, Şüşütown, Aybikestil, Mine'nin Yeni Hayatı, Oyuncak Sepetim, Tuba Can, Betül Sinem Sezgin


Cadı kızın Dırdırını,  Sevecenle sohbet ederken yakaladım. Elimde de fotoğraf makinesi, hiç dururmuyum? Hemen bir poz aliyim.
Ne de güzel gülmüşsün Cadı kızın dırdırı :)


Sohbet ederken bir yandan da kahvelerimizi içip cheesecakelerimizi yedik. Seda'ya bu güzel jesti için teşekkür ederiiz:)


                    Zehra Ne Söyler, İki Melek Bir Aşk,  Just A Lifestyle merdiven pozlarımız başlasııın! :)





Saks mavisi, yüksek bel eteğimi çok sevdiğim için bu buluşmada onu giyinmeyi tercih ettim. Zehrayla aynı renkleri giyinmişiz tesadüfen ama biz hiç şikayetçi değiliz, dimi Zehra Ne Söyler? :)


Sıra sıra blogger;)


Gelelim Modanisa'nın bize süprizlerine!!
 Armine'nin tasarımcılarından Güler Tekiner hanım bizlerleydi. Bizleri sabırla dinleyip, eleştirilere ve önerilere çok olumlu baktığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Bloggerların genel olarak vardığı nokta ; o klasik anne çizgisinden biran evvel uzaklaşması yönündeydi. Benim fikrim ise Armine son yıllarda çok yol kat etti, daha iyi olacağına inanıyorum.  Bakalım Armine yeni sezonda bizleri ne kadar şaşırtacak ?

Diğer süpriz  Zaman Gazetesi'nden Sevinç Hanım'dı. Sevinç Hanımla kısa bir sohbetimiz oldu,  itiraf etmeliyim ki ondan çok farklı bir enerji aldım, çok sevdim kendisini.
Haftaya Zaman Gazetesi'nin Cumartesi ekine mutlaka bakın, çünkü ordan size el sallıyor olacağız :)


Kapanış fotoğrafım,
  BEN
    SEN
  O
 BİZ
SİZ   
ONLAR  :) 
          

Orda bulunan tüm arkadaşlara sesleniyorum:
" İyi ki geldiniz, iyi ki orda hepbirlikteydik, inşallah en kısa zamanda yeni bir organizasyonda biraraya geliriz." Ben hepinizi çok sevdim, sizlerin yorumlarını da bloglarınızda okudum güzel sözleriniz için  kendi adıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum."


P:S -Bu postu iki kere yazmak durumunda kaldım.. ilk yazdığımda kaydetmeden hepsi biranda siliniverdi ama merakla bekliyorsunuz diye sabırla tekrardan yazdım. İnşallah beğenmişsinizdir:)

Sevgiyle KALIN!!! :)

31 yorum:

edibe @ edbdesigns dedi ki...

sagolasin Feyzacim, benim gibi gidip goremeyenler icin harika bir post olmus, bol fotolu... neguzel kiskandim :))))

Emine dedi ki...

Bir kac blogta gordum modanisa bulusma yazilari. Severek okuyorum, resimleride görmek cok hos oluyor. Zaten resimlerden eglenceli bir gün oldugu belli oluyor :)

Xx

gülşah.kskn dedi ki...

Eline saglık canım Cook tatlisiniz hepinizzzz :))) karelerin bı tanesinde olmayı çok isterdim nasip.....maşallah diyelim devamını bekliyoruuuuzzz!!!

gunlukcugum dedi ki...

Severek okudum... Resimler cok guzel....

meryembilal dedi ki...

sa oncelikle meraba ben sizi taniyali bi 4 5 ay oldu hep disarda bakiyrdum sadece bi google hesabi acana dek ..artik google hesabi actim sirf sizi takip etmek icin esimin izin vermemsine ragmen :/.. harika blog galiba 373 uyenizim :D basarilarinizin daha nice 3733 binler uye sayisi olursunz ins :)..

Sema Sultan dedi ki...

Emegine sağlık Feyzacimm, fotoğraflar yorumlar çok güzeldi. Senden de bunu bekliyordum zaten :)) bende en kısa zamanda blogumu doldurup bir dahaki sefere bende orda olucam ınş :))

PATULYA dedi ki...

internet arkadaşlıkları yalan derler... Herkes çok hoş güzel bir gün olmuş ...
http://beyazduslerim.blogspot.com/

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

çok özendim hepiniz çok güel ve şık gözüküyosunuz inş. bi dahakine katılmak isterim :)

Ayserose dedi ki...

Gidemedim ama sayenizde gitmiş kadar oluyoruz.Umarım bi dahaki sefere tanışabilirm sizlerle:)

Adsız dedi ki...

ne kadar candan samimi herkes sanki 40 yıllık arkadaş gibisiniz buda hepinizin temiz kalbinden kaynaklanıyor tabiki.. uzun zamandır takipteyim benim için hayal olan şeyi bende gerçekleştirdim kim bilir belki bir gün bizde tanışırız.. sevgiyle..

sweetheartela dedi ki...

istanbulda yaşamadığıma üzüldüğüm bi an oldu :(( takip ettiğim diğer bloglarda görmüştüm buluşmayı ama herkesin kaleminden ayrı ayrı dinlemek çok daha güzel :))

nil dedi ki...

kesinlikle gitmiş kadar olma tabiri doğru,aynısını hissettim,çok tatlı bi buluşma olmuş:)

Gurme Şirine dedi ki...

merhaba feyzacım,
ama melesefki benim ve birçok arkadaşımıızn böyle buluşmadan haberi yoktu...
benim gibi orda olmak isteyen arkadaşlarımız da vardı...
neyse sağlık olsun diyor ve sevgilerimi yolluyorum...

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Feyzacım yazında benide unutmadığın için çok teşekkür ederim;)
Seninle orda pek sohbet edemesekte sıcaklığın yüzüne yansımıştı emin ol:)Birdahaki buluşmamızda inşallah daha sıcak bir ortam olur..

Öpüyorum seni;)

kubraktkl dedi ki...

feyza cım emeğine sağlık çok samimi, güzel bi yazı olmuş severek bi çırpıda okudum ayrıca hepiniz birbirinizden şık olmuşsunuz :)

Tuğba dedi ki...

Güzel olmuş tatlım,Meyye buluşmasında yaptıgım aziziligi tekrar yaptm foto makina :/ üzüldm ama yapıcak bişi yok,ayrıca beni niye merdıven pozuna cagırmadınız bakim?? :))

Seyyah dedi ki...

Canim benim cok güzel bir gün gecirdiginiz fotograflardan o kadar belli ki. :-) MasAllah size. :-) Orda olmayi cok isterdim ama kismet. Bu arada seni yüzyüze olmasa da telden tanidigim icin cok mutlu oldum. InsAllah Istanbul`a geldigimde seni görmek ve daha yakindan tanimak isterim. :-) Sevgiler.

Unknown dedi ki...

feyzamm..canım narin çıtı pıtı tanımaktan mutluluktan başka ne duyacapımı bilemediğim arkadaşım..:))çook teşekkür ederim ince iltifatların için..aaayyyy yapamayrum işte daaaa olamayrum hanum hanum biri ben:)) karadenizliyum daaaaaa yapacagum tabiçi sağa misir ekmegu sen yeterçi iste uyyyy fitrukaa feyzam...:))))))))

bu arada sedanında bulunduğu foto gelmedi bağa heeeee hepsini cöndermedun heralda:)

benim dünyam dedi ki...

Tüm sıcaklığınız ve samimiyetiniz yazınızdan dışarı taşmış, çok güzel vakit geçirmişsiniz sayenizde bizde okuyarak keyif alıyoruz. :)

aybike şimşek dedi ki...

canım ne kadar da güzel yorumlarda bulunmuşsun ben de seni çok sevdim tam bir hanımefendisin=) yine görüşmek üzere. aybike

Zehra Ne Söyler dedi ki...

Feyzaciiiimm:) iyi ki tanidim seni :)) kalbinin guzelligi yuzune vurmus senin, sicaciktin.Sayende saliha merve'yi de tanidim, onu da al sana vur yani:))

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

pöf bi kere daha kızdım kendime miskin dükkan :) neden boğa burcuyum ben neden bu kadar miskin ve tembelim :9 ben de orda olmalıydım :) hepiniz hoş ve güzel görünüyorsunuz.liseden beri hiç bu kadar çok genç kapalı kızı bir arada görmedim ben.bir dahakini kaçırmamayı temenni ediyorum..

Adsız dedi ki...

fist laydimm benimm ya !!
yiriimm yer iykide tekrar bulustuk.. bitanesin feyzamm .
yazının guzelliği gonlunun guzelliği o narinliğini severim senin muaaahh.

Feyza Design dedi ki...

günaydınn..
çok güzel görünüyosun üzerindekine bayıldım:) gömlek mi bluz mu pek anlaşılmıyor ama nerden aldığını sorabilirmiyim acaba.?

Kucuk kızın kucuk kızı Serra dedi ki...

selam feyza senı faceden takıp edıyordum ama artık blogta devam etmek ıstedım anlaşılan blogcular için pazar çok keyifli geçmiş.pek de ıı olmuş neyse acemı bır blogcuyum daha ama 6 aylık kıızım var onun odasıyla bende işe başladım.yorumlarını beklerım bayy

derya dedi ki...

keyifle okudum gerçekten..ellerinize sağlık:)

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

Feyzacım güzel insan iyiki yine karşılaştık seni görmek güzeldi ama azcık ta sohbet edebilsekdik yaaa :) inş bvidahaki sefere daha da vakit ayırmak istiyorum bol bol sohbet etmek istiyorum Salihayı da görmek güzeldi her toplantı inş bir araya gelelim ve hep güzel şekilde analım olanları okudukça çok ama çok üzüldüm :( İnş tüm sorunlar çözülür ve tüm toplantılar güzelliklerle anılır inş çok öperim dua ile

kelebek dedi ki...

slm Feyzacım hepiniz harika görünüyorsunuz nekadar cok istersim böyle bi ortamda olmayı ama bursadayım :( hiç bu kadar tesettürlü ve genç insanların bulunduğu bi ortamda bulunmadım :( bayıldım resmen hepinize :) Güler Hanım'a benimde söylemek istedikleri vardı " armine şallarından çok renk seçeneği sunsunlar ve bursaya bol bol yollasınlar!!!é lütfen :) sen benim için çığlıklarımı iletebilir misin? çok teşekkür ederim şimdiden bursayada hepinizi beklerim :)

Adsız dedi ki...

Bende hemen hemen katılan herkesin blogunda gördüm güzel buluşmanızın güzel resimlerini. Ben gelemdiğim için çok üzülmüştüm hiç haberim olmadı olsa mutlaka gelirdim. Zaten sanki burdan tanışıyormuşuz gibi hissediyordum keşke yüzyüzede tanışabilseydik. Neyse bir dahaki sefere inşallah... Sevgilerimle...

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

ne güzel :)
fotoğrafları çok beğendiğim.
bende beklerim,
hayırlı akşamlar,sevgiler:)

mini mini bir kuş dedi ki...

herkes çok güzel görünüyor, keyifli bir post olmuş canım.. ben sana çenglköydeki o butiği sormak istiyorum.. en son büyük isparkın karşısında demiştin.. onun hemen karşısında benzinci var canım.. bu büyük ispark dediğin top sahasının hemen yanındaki değilmi? uzun zamandır çengelköyde yaşıyorum ve o butikten haberim yok, keşke adına baksaymışsın canım yaa.. bahsettiğin ispark tam olarak neresi ve butik? please:((