23 Nisan 2012 Pazartesi

It's Tulip Time in İstanbul!


HERKESE MERHABA,
:)

İş hayatının bu kadar yorucu olacağını bilmeyen biri olarak Nisan ayında yazılarıma devam edeceğim yönünde size söz vermiştim. Ama bırakın blog için yazı hazırlamayı evdeki işlerimi bile aksattım bu süre zarfında. Ünlü Butik açılalı 15 gün oldu ve ben yeni adapte oldum ev, iş, eş, çocuk dörtlüsüne. Bilmiyorum belki bir yerde çalışsaydım mesela bir kurumda ingilizce öğretmenliğine başlasaydım bu kadar zor olmazdı benim için.. Kendi işimiz olunca sorumluluk katlanarak omuzlarımıza yükleniverdi. Ama yine de onun için de büyük konuşmak istemiyorum. Her işin kendine göre zorlukları vardır mutlaka..

*     *    *
Şimdi işi bir kenara bırakıp sizi  Beykoz Çubuklu Korusu'ndaki Lale Festivaline götürmek istiyorum . Pazar günü uzun zamandır görmek istediğim lalelerime kavuştum. Tam manasıyla görsel bir şölendi!!

Rengarenk lalelerin içinde kendimi kaybettim diyebilirim :) Hava miss gibi, güneş gökyüzünde, insanlar cıvıl cıvıl. Her şey ama her şey festival tadındaydı!! :)


Henüz laleleri görmeye gitmeyenleriniz varsa bu hafta içinde mutlaka gitmenizi öneririm. Biz bile geç kalmışız, laleler boynunu bükmeye başlamışlar bile :(

Onca değişik lalenin içinde hep sarı lalelerin önünde fotoğraf çekilmişim farkında olmadan.. Fotoğraflar sizi yanıltmasın laleler rengarenkti!


Fırsat buldukça telefonumu kontrol ettim. Facebook & twitter takip etmeyi seviyorum. Şimdi de Instagrama takmış durumdayım. Sadece Iphoneların kullanabildiğini sandığım Instagramı artık Androidler de kullanabiliyormuş. Güzel bir haber:)


Gelelim bugün için seçtiğim kıyafete..Tuniğim yazın çok rahat kombinleyip kullanabileceğim türden ,kumaşı incecik. İçinde sanki gömlek var gibi ama değil, bildiğiniz tek parça bir tunik. Miss Wenche'in yeni sezon ürünleri yine her zamanki gibi çok kullanışlı ve iddialı. Bu tuniği ve Miss Wenche'in yeni sezon ürünlerini görmek için Ünlü Butik facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. TIK TIK!

 


  Doğasever olarak bir de ağaçlara sarılarak poz vereyim dedim ;)


 Günün en anlamlı ve en sevdiğim fotoğrafını en sona saklamayı tercih ettim. 
Hayatıma renk katan, tüm güzelliklerin başlangıç noktası olan canım oğlumla çimenlerde doyasıya fotoğraf çekilip eğlendik.
Rabbim onu ve tüm minikleri her türlü kazadan beladan, kötü gözden korusun !! Amin..


Hepinize güzel bir hafta diliyoruuuuuum!
*HOŞÇAKALIN*

14 yorum:

Nazan dedi ki...

Son yazdigina bende AMIN! diyorum! Allahim onlari her türlü beladan korusun!

Laleler coook güzel! Insaallah görmek nasip olur, ama sayende az da olsa görebildik :)) Fotograflar cok hos ;)

Adsız dedi ki...

Resimler süper diyebilirim. Senin orda olduğun bir vakitte mutlaka Ünlü Butiğe gelmek istiyorum. Sen her gün orada duruyormusun? Gelpde senle tanışmadan gitmek olmaz ama dimi :) Birde tam butiği nasıl bulabiliriz yeri tam neresi onu nasıl öğrenebilirim?
Som soru :) instagramda seni takip etmek istiyorum ama bulamadım...
Allaha emanet ol
Çocuğunla mutlu sağlıklı bir hayat dilerim,Rabbim banada nasip etsin inşallah...
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Ünlü Butik hatırlı olsun Feyza Abla :) Çok istiyordun oldu sonunda :)

Mehtap dedi ki...

valla kolay değil canım çalışmak. Sadece iş olsa hadi neyse, kadınsan zor çalışmak. Benim yarım gün olduğu halde zorlanıyorum ki. Ev, iş, çocu ve eş bu dörtlüyü bir arada yürütmek... Allah kolaylık versin.

özlem dedi ki...

Hayırlı olsun butiğin; içimi açtın çok doğrusu. Oğluna da sana da maşallah diyorum.

Zehra Ne Söyler dedi ki...

Feyzacığım! :) Bana hak vermişsindir sanırım blogunu ilgisiz bırakınca :))İş hayatı deli birşey, blog işi de tam bir vakit işi...
Seni görmek iyi geldi, özlemişim :))

Unknown dedi ki...

canımbenim ne kadarda güzel görünüyorsunuz maşallah..rabbim kolaylık versin..inşl..bu arada bloguna da kondurmuşsun çiçekleri kısakanmadım değil yani::))

biiriciğimmm dedi ki...

öncelikle butiğin hayırlı olsun...Maşallah çok tatlısınız Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.

Serpil dedi ki...

çok güzel çıkmışsınız canım. biz de bugün emirgandaydık, daha erken gitmek lazımmış gerçekten. yine de güzel fotoğraflar çektim artık sabaha yayınlarım..

melda dedi ki...

laleler harika görünüyor feyza! tuniği ben de geçen gördüm, çok beğenmiştim :)
blogun yeni tasarımı da çok hoş olmuş bu arada, tam baharlık.

pink make up dedi ki...

merhaba. butiğiniz hayırlı olsun. giydiğiniz tuniği çok beğendim, içi gösteriyor mu acaba içinede uzun bir şey giymek gerekir mi? birde buna benzer giy-çık tarzı tunikleriniz var mı başka? çok soru sordum kusura bakmayın ama facebook sayfasında pek resim göremedim. :)
sevgiler

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

butiğiniz hayırlı olsun fotolarda çok güzel :)

Hijab Moda dedi ki...

Resimler gayet hos. Farkettim Turk blogcular resimlerde yuz kismina ya isaret ya da yazi koyuyorlar.

Feyza dedi ki...

nazan, hepimizden çok onların ihtiyacı var nazardan korunmaya.. beğendiğine sevindim keşke daha çok fotoğraf çekme şansım olsaydı..

fikr-i ala, teşekkürler:)genellikle butikte oluyorum. gelirken telefon edersin. pendik ilçe emniyet müdürlüğünün çok yakınında. e-5 ile sahilyolu arasındaki caddede.. amin amin :) görüşmek üzere, sevgiler..


isterenklihayat, teşekkürler canım, amin.

mehtapcığım çok teşekkür ederiz. Rabbim hepimize kolaylık versin. amin;)

makyaj cadısı, teşekkür ederiiim:)

zehra görgülü, kesinlikle haklıymışsınızz canım! sen de blogunu ihmal etme özledimm..