16 Ekim 2011 Pazar

2010 Avrasya Maratonu

Tarihte bir hata mı var acaba? dediğinizi duyar gibi oldum. Hiçbir hata yok:)  Biliyorsunuz ki bugün 2011 Avrasya Maratonu gerçekleşti. Katılmayı çok arzu etmiş olsam da eşim izin vermeyince bana da gitmek nasip olmadı, ne yapalım:) Aslında dün için 'Maraton'a hazır mıyız?' başlıklı bir post hazırlamayı içeriğinde de geçtiğimiz sene çektiğimiz fotoğrafları yayınlamayı planlamıştım. Bu sene katılamayınca ben de sizlere geçen seneki fotoğrafları paylaşıp neler yaşadığım hakkında biraz bilgi vermek istedim. Buyrun MARATONA! :)



Hava çok güzeldi, yağmur beklerken güneş açması bize hediye gibi oldu:) İnanılmaz bir kalabalık vardı!!



Herkes ayrı bir telden çalıyordu. Dans edenler mi dersiniz, kağıt oynayanlar mı, hatta mangalda sucuk yapıp yiyenler mi? :)



Biz ise maratona ailece katıldık, yanımızda eşimin arkadaşı ve eşi de vardı. Kendi kendimize takıldık diyebilirim, insanları izlemek bile çok eğlendirdi bizi:)



Kitap aşkınaaaa!! istanbul kitapçısı 'nın  maskotuyla hemen bir fotoğraf çekildik, çok şirindi:)


Henüz 1.5 yaşında Yusufum burada, ama maraton'da çok iyi bir performans gösterdi. Hiç ağlamadı, mızmızlanmadı bebeğim:)



Herkes dans eder de Yusuf dans etmez mi! Gelen geçen bayıldı oğluma, ayağıyla ritim tutup eğlendi, ben de alkışladım onu:)


Uzuuun uzun boğazı izleme fırsatımız oldu..


Yusuf yorulup arabasına da binmek istemeyince sırtımda taşıdım bir süre onu:)


Çook eğlendik ama inanılmaz yorulduk. Spor yapmadığımız için mi nedir bilmiyorum ama hamlamışız sanırım. 3 gün boyunca bacaklarımız ağrıdı..


Son durağımız Ortaköy oldu. Oturunca anladık yorgunluğumuzu, oturduk bir daha da kalkmak istemedik. İyice dinlendikten sonra taksiyle Altunizade'den arabamızı almaya gittik. Ne gündü ama! Şimdi anlatınca tekrar o güne döndüm, bacaklarım mı ağrıyor ne?:))

Bu sene maratona katılanlar yorum yazsınlar, çok merak ediyorum:)
.....SEVGİLER ....

4 yorum:

nohut oda dedi ki...

bızde yazılıp katılamayanlardanız hemde ılk kez katılacaktım ama hava cok soguktu bence bu etkınlıgın tarıhı degısmelı ımza mı toplasak:)

Unknown dedi ki...

çok hoşsunuz ya tarzınıza bayıldım çok büyük bi hevesle tüm resimlerinize bakıyorum ve devamını bekliyorum:))

Feyza dedi ki...

nohut oda, dimi ama? bence de tarih değişmeli en azından bir ay öncesinden olsa havalar sıcak olacak:)

kübra, teşekkür ederiiiim, takipte kalın:)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

Turkiye'de bulundugum senelerde biz de hep cok istedik, ama hava nedeniyle hep vazgectik, bence de tarihi degismeli... gormuyorlar bilmiyorlar mi sanki o tarihte havalarin nasil oldugunu aaa ama olmaz ki canim demi :)))))