13 Ekim 2011 Perşembe

Evde Neler Giyiniyoruz?

Şu zamana kadar dış kıyafetlerden bahsettik, peki evde neler giyiniyoruz?
Biz hanımlar olarak genelde yaptığımız yanlış bir davranış var. Evlendikten sonra kendimizi iyice bırakırız, hele bir de çoluk çocuk varsa OOOoohh 'aynada yüzüme bakmaya bile vakit bulamıyorum' diye başkalarına dert yanıp kendimizi de kandırırız :)

Halbuki bir bayan her şartta kendi bakımına ( bu sadece giyim değil, en önemli şey temizlik!!) dikkat etmeli. Hatta evlendikten sonra daha da çok dikkat etmeli. Biz ne yapıyoruz? 'Nasıl olsa sevdiğim benim oldu, tamam artık birşey olmaz' diye düşünüyoruz. BU KESİNLİKLE YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE!  İlk önce kendimize saygı duyacağız, sonra da karşımızdaki insanlara..

Hadi kendimize biraz dikkat edelim evde eskimiş ve hep aynı pijamaları giyinmekten vazgeçelim. Bugün sizi benim en çok sevdiğim ev kıyafetleri üreten bir markayla tanıştırmak istiyorum.

RELAX MODE!! ,Ben bu markayı biliyorum diyenleri duyar gibi oldum:) Kesinlikle çok kaliteli ürünler sunuyor. ÇEşitler çok fazla, her zevke hitap ediyor. Bay, bayan, çocuk,hamile herkese göre ürün var!:)

Hem rahat, hem de şık olmak elimizde.



Benim favorilerimden biri de bu!


Terlikler çok cici, değil mi?:)

Çok kaliteli olduğunu söylemiştim. Taa lise ve üniversite yıllarımda aldığım ev kıyafetlerim yepyeni çekmecemde duruyorlar. Biraz fazla para veriyorsun ama kesinlikle değiyor.


Takım giyinmek isteyen eşler için de çok güzel modeller var :)



Sağdaki yeşil takımı çok sevdim:)





Size güzel bir haberim daha var, yeni sezonda anne-kız, baba-oğul takımları da çıkarmışlar. http://www.relaxmode.com.tr/ adresine bir gözgezdirmenizi tavsiye ederim. Online satış da başlamış. Herkese güzel bir gün diliyorum, SEVGİLER :)

**Fotoğraflar relaxmode'un resmi sitesinden alınmıştır.

8 yorum:

burcu şahin dedi ki...

çok hoşş ya özellikle çift pijamaları harika :)) uyumlu çiftler için çok güzel bir öneri :)) paylaşım için teşekkürler..

KelebekGibi dedi ki...

Bu markayi duymamistim bakicam sayfasina;)
Evde özen gösteririm ama hergün degil maalesefki :/ Ama disarida giyinemeyecegim seyleride alirim evde giyinip hevesimi almak icin ;)
Basörtülü bir bayanin ev gardrobu ayri olmali zaten ;) Biraz masrafli duyuluyor kulaga ama öyle :)
Terlikleri cok begendiiiim.
Sevgiler.

pompişCE dedi ki...

hımm bizde eşimle takım giyinmeyi severiz ama genelde ayakkabıda yada kotta yaparız bazende montlarda .bunlar da çok şıkmış özellikle terlikler.. ama ben evde eşofmandan çok tayt ve şıkır şıkır elbiseler tercih ediyorum dışarda giyemediğm ne varsa hepsini alıp evde giyiyorum )

Sumeyye dedi ki...

İlk senden duydum bu markayı.İncelicem birazdan websitesini :)

crocus dedi ki...

merhaba blogunuzu yeni takibe aldım çokta beğendim paylaşımlarınızın devamını bekliyorum:) relox mode gelince daha geçen hafta sipariş verdim. verdiğim ürünün ellerinde kalmadığı söylendi oysa tükendi ibaresi yoktu, başka bi ürün beğendiğim için sorun etmedim.bu üründede önce stokta olduğu söylendi ardından oda yok denildi ve bende iptal ettim siparişimi. başka sefere kısmet inşallah

Hobiriks dedi ki...

çok güzel şeyler varmış. ilk defa duydum.
teşekkürler paylaşım için..

Serra dedi ki...

Üstten 2. resimde soldaki straplez gibi görünen elbiseyi çok beğendiimmmmm! :)

Feyza dedi ki...

SAnırım yorumlara cevap yazma konusunda biraz tembelim:( özür diliyorumm.

-burcu şahin, evet ya sokaklarda görüyorum aynı ayakkabı, eşofman giyen çiftleri.şirin görünüyorlar:)
rica ederimm:)
-kelebek gibi, sana kesinlikle katılıyorum.Tesettürlü bir bayanın ev gardrobu farklı olmalı!:)Sonuçta eşlerimizin de gözüne hitap edecek şeyleri giymemiz gerek değil mi evde?:)

-pompiş, öyle mi? eminimki çok şirin görünüyorsunuzdur aynı kıyafetlerle:) benim eşim tayt sevmiyor sağolsun:P ben de evde şıkır şıkır elbiseler giyinmeyi seviyorum:)

-nilla, inceleyebildinmi? nasıl buldun?:) ama sanırım yeni sezon ürünler henüz siteye eklenmemiş, %50 indirimde olanlar var..

-çiğdem, çok teşekkür ederim:)
aa öyle mi? Çok büyük ayıp ama yapılan.. demek ki online satışta çok da profesyonel çalışmıyorlar.. ist maltepede bir mağazada ürünleri satılıyor eğer yakınsanız oraya bakmanızı tavsiye ederim..

hobiriks, rica ederim, beğenmenize sevindim:)

serra, :)