13 Eylül 2012 Perşembe

Etkinlik: Sahra Kablo


                                                                Merhabalar :)
        Umarım keyfiniz yerindedir. Ben bu aralar çok yoğunum. Malum yeni sezon hazırlıkları ve sezon sonu indirimleri, fırsatlarıyla ilgili koşturmacalarımız var. Hafta sonu (Pazar) kendime ayırdığım günleri olabildiğince dolu dolu geçirmeye çalışıyorum. Bakalım geçtiğimiz hafta neler yapmışım ;)

       Hafta sonunda  piknik yaparak, doğayla iç içe olarak stres atanlar var mı benim gibi? Eşim de ben de bu tarz etkinlikleri çok severiz. Bizim için bir tür terapi diyebiliriz :)


Yorucu işi olan ve tempolu çalışanlar için arada bir terapi şart. Bunu göz önünde bulundurarak kayınpederim firmasında çalışan tüm çalışanları aileleriyle Sapanca'ya götürerek bir etkinlik düzenlemek istemiş. Hem çalışanlar ailesiyle birlikte stresten uzak farklı bir gün geçirecek, hem de motive olarak geri dönecekler. İşveren için çalışanın motive olması, enerjik olarak işe gelmesi çok çok önemli.


Katılım çok fazlaydı. Otobüslerle Sapanca'daki Yayla Alabalık Tesislerine gelindi.  Kahvaltının ardından isteyenler doğa yürüyüşüne çıktılar. Biz de yürüyüşü tercih edenler arasındaydik.


Burda da ATV severleri görüyorsunuz. Genç ve kendini genç hisseden beyler de ATV'yle geziyi tercih ettiler. Erkek olsam mutlaka kullanmak isterdim, hoş daha önce de kullanmışlığım vardı ama ortam benim  kullanmamı kaldırmazdı diye düşündüm.
Hanım hanımcık oturmak gerek :)


                             Sapanca denilince aklıma hep Yayla Alabalık Tesisleri gelir, başka bir yere gitmeden orayı tercih ederiz. Aslına bakarsanız yakın zamanda adını çokça duyduğum Naturköy'ü de merak ediyorum. Yayla ile aralarında çok az bir mesafe var. Kim bilir belki bir sonraki etkinliğimiz oraya olur.


Bu samimi etkinlik için Sahra Kablo'ya ve sevgili babama teşekkürü borç bilirim.
- Küçük bir reklam da benden olsun;) -
*   *   *
Bu sene Tesettür Fuarı'na ilgi büyükmüş. Birçok firmanın katılacağı fuarı gezip görmek gerek diye düşünüyorum. Yarın bir mani çıkmazsa fuara katılmayı planlıyoruz. Standımız olmayacak, sadece gezip fikir edinmek, bir de katılımcı arkadaşlara destek vermek için orada olacağız. Siz de gelirseniz orada görüşme imkanı bulabiliriz.

Sevgiyle Kalın...
 HOŞÇAKALIn..
:)

4 yorum:

Seyyah dedi ki...

Cok zarif görünüyorsun, tatlim. MasaAllah BarekAllah sana ve ailene. Sayende gidip gezmis kadar oluyoruz. Gezi postlarini daha sik bekleriz. :-)

Unknown dedi ki...

kesınlıkle beklıyoruz feyza hanım...yarın görüşmek üzere...AYSE BELLİ:)))

Zehranın Eymenin ve Büşranın Annesi dedi ki...

Gecenlerde Naturkoye gittik, ortam ve hizmet kalitesi cok guzeldi, kesinlikle tavsiye ederim. Sevgiler..

Unknown dedi ki...

canım arkadaşım maşallah çok güzel görünüyorsunuz..Allah mutluluğunuzu daim etsin ;)