1 Kasım 2011 Salı

Biri MEYDAN mı dedi?

Siz benim FSZ grubumu henüz bilmiyorsunuz değil mi? Meşhuuur feyza-saliha-zehra üçlüsü!!  Geçen sene havalar soğuk olunca vee alışverişi seven hatunlar olarak buluşmalarımızı avmlerde yapma kararı almıştık, bu kararı  uyguladık da!:) Uzun bir süre ara verdik avm gezilerimize ama kaldığımız yerden devam etmeyi umut ediyorum. Bugün FSZ olarak değil de EFE olarak Meydandaydık , Ebru-Feyza-Elif üçlüsü :)



Meydan'da gezilecek çok da bir yer yok aslında. İçinde sinema bulunması bence burayı tercih edilebilir kılıyor. Onun haricinde çok az mağaza var, burayı tercih edenler eminim mağazaları için tercih etmiyordur;)


Arkadaşım Elif'le Ebru'ya bol bol poz verdik! :)


Sabah kahvaltımızı ELif'lerde yaptıktan sonra Meydan'a geçtik ama birkaç saat içinde üçümüz de çok acıkmıştık. Ne yesek ne yesek diye düşünürken aklıma LOKMA yemek geldi, ımmmh bayılırım lokmaya!



          Çok da hafifti, yanında da nestea şeftalili iyi gitti:) Baksanıza nasıl da mutlu mutlu gidiyorum:))
 

 Bol sohbetli, gezmeli tozmalı bir günün ardından otoparkın yolunu tutuyoruzz:)




P.S- Evet meydanda az mağaza var ama YKMde güzel şeyler bulabilirsiniz. Tabu'nun yeni sezonunda çok güzel desenli bir pantolon var.Bakmanızı tavsiye ederim;)
HOŞÇAKALIIN!!

2 yorum:

veraaksesuar dedi ki...

Arkadaslarla gezilen tozulan yerlerin keyfi hiç bitmez,muhabbetin sonu hiç gelmez! bende bizim kızlardan biliyorum :) güsel olmuş ...buarada ogluşun nerde? cocuklu oldugum nasıl belli oluyo dimi? :D

salihamerve dedi ki...

f-s-z <3 grubun bir parçası olaraaak bizden bahsetmene çook sewindmm :) inş yine 3lü biraraya gelsiiin :)