6 Kasım 2011 Pazar

Kurban Bayramı 1.Gün

**  HAYIRLI BAYRAMLAR  **

Her bayram olduğu gibi bugün de "ah nerede o eski bayramlar" diye içimden geçirdim ama bu bayram ve geçen ramazan bayramında içim daha bir buruktu özel nedenlerden dolayı.. Şimdi aah nerede o eski bayramlar dediğim bayramları bile arar oldum.. Allah güzel günlerimizi aratmasın, her günümüz bir öncekinden daha güzel olsun inşallah.. Neden böyle bir giriş yaptım bilmiyorum ama girişimin son cümlesini şöyle bir dua ile sonlandırmak istiyorum " Allah sevdiklerimizi yanımızdan hiiç ayırmasın.. ayrılıklar olmasın...."

Bayramın ilk günü mutlaka anneannemlerde toplanıp kahvaltı yaparız, güzel bir ortam olur.. Anneannem inanılmaz bir sofra hazırlar, biz de her seferinde hayret ederiz. Nasıl olur da o yaştaki bir insan bu kadar şey yapar diye. Hayır bir de kolay şeyler de yapmıyor ki.. Baklava, kete ( ımmh Erzincan ketesine bayılırım, ama tatlı olacak), yaprak sarma vs vs yani kolaya kaçmıyor;)

O güzel sofranın fotoğrafını çekip sizinle paylaşmak istiyordum aslında ama kalabalıkta aklımdan tamamen çıktı malesef :( İlk gün sofrası çekemedim ama  yarın Fenerbahçe Happy Moon's ta olacak "Bayram Buluşmamızda" menüyü çekebilirim diye düşünüyorum:)



Bu bayram  morlar yeşiller içinde olmak istedim, cıvıl cıvıl! :)




                   Umarım yarın hava sıcak ve güneşli olur, benim de yüzüm güler:)  Bayramın ikinci gününü bir sonraki yazımda paylaşacağım inşallah, tekrardan hayırlı bayramlar diliyorumm!!!:)


10 yorum:

Adsız dedi ki...

Feyzacım yine çok cici olmuşsun maşaallah :) Elbisen nereden acaba??

Emine dedi ki...

Evet, çok cici olmuşsun! :))

PiiNaR dedi ki...

elbiselerinize bayılıyorum, nerden aalıyorsunuz? eğer özel dikimse bizimle de paylaşın böyle süper terziler bulmak hiç de kolay değil biliyorsunuz :)

KelebekGibi dedi ki...

Elbisenin rengi cok güzel ;)Iyi bir secim olmus bayram icin bence.
Anneannene maasallah, ellerinden öperim :)
Bayramin devamida güzel gecer insallah.

mydepo dedi ki...

feyzaaaaaa şu elbiselerden ya sat yada nerden aldığını söyle artık lütfen ya,ağzımızı sulandırıp kul hakkına girme bak:)))))

Feyza dedi ki...

Füsun, teşekkür ederim :) Elbiseyi diktirdim canım.

memento mori, teşekkürleer!:)

Pınar, elbiselerimi diktiriyorum. Tesettüre uygun ( hem kolu uzun, hem de boyu uzun) hazır elbise bulmak gerçekten çok zor..

Kelebek gibi, sağolasın:) inşallah, artık son günündeyiz bakalım bugün neler olacak?:) Senin de bayramın çook güzel geçiyordur inşallah, sevgiler;)

mydepo, :)) biryerden almış olsam söylemez miyim hiç! :) diktiriyorum canım. Planlarımda satmak da var ama şuan için butik açma durumumum askıya alındı. Netten satış da riskli oluyor elbise için, mağazadan deneyip almak daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda butiğimi açarım, elbiseleri de oradan beğeninize sunabilirim. Amin;)

mydepo dedi ki...

ama ama ben ankaradayım butiğe gelemem yaaa

Feyza dedi ki...

mydepo, online satış olma ihtimali yüksek:)

nohut oda dedi ki...

bizim için diktirmek en iyisi gerçekten..bende bol bol elbise diktirenlerdenim butiği ortakmı acsak :))
siz kumaşlarınızı nerden alıyorsunuz ümraniyedenmi ve son sorum terzinizi de merak ettim beim terzim bana biraz uzak sizinki pendikde ise benim için çok iyi olur..anlattıklarımızı uygulayacak terzi bulmakda zor maalesef..
sevgiler

Feyza dedi ki...

kumaşlarımı ümraniyeden alıyorum, ümraniyede kırmızı moda evi ve evde diken nahide aksoy hanımı tavsiye ederim ama çok yoğun oluyor ikisi de.. pendikte sapanbağlarında iyi bir terzi var diye duydum en yakın zamanda adres alıp ona gitmeyi istiyorum ama onun için de çok yoğun diyorlar..