10 Kasım 2011 Perşembe

HENNA NIGHT !!

SELAM!!!

İşte yepyeni bir yazıyla karşınızdayım!!!!!

*   *   *

Facebook'tan Yusuf'u merak edip soranlar olmuştu. Herkese çok teşekkür ederim, dualarımız kabul oldu çok şükür ateşi düşürdük. Doktor iğne vermişti , bugün son iğnesini yaptıracağız sonra da ilaçlara devam.. İnşallah en yakın zamanda öksürük ve burun akıntısı da biter..

*   *   *

Eveet gelelim yazımıza , bugün sizleri kına gecesine götüreceğim. Malum bayanlar olarak kına gecelerini pek bir severiz. Süslenip püslenip kına gecesinin yapılacağı mekana gideriz veeee kız kıza gönlümüzce eğleniriz!:)
Üniversiteden arkadaşım Aslıhan'ın kına gecesi Barcelo Eresin Topkapı'da gerçekleşti. Daha önce de aynı mekanda başka bir arkadaşımın kına gecesine katılmıştım. Ortam çok güzel, kına gecesi için ideal bir mekan!:)


Kına yakılırken damat bey de salona gireceği için bu kıyafeti tercih ettim, salonun o ağır havasına ve renklerine uyum sağlamışım galiba:) Daha önce "Bayramda nerdeydim"  başlıklı yazımda da bu kıyafetimle olan fotoğraflarımı paylaşmıştım sizlerle.

Gelinimiz Aslıhan çook güzeldi, maşallah! Blogta yayınlamamı istemeyeceğini düşündüğüm için onun fotoğraflarını burda paylaşmayacağım..
Kına gecelerinde mutlaka küçücük de olsa avcumun ortasına kına yakarım ama bu sefer kocaman olsun istedim BAKIIIN. İlk önce bu şekilde kına yaktım sonra baktım tutmamış üstüne tekrar yaktım. Avcumun içi turuncu oldu, sevdim bu görüntüyü:)


Bu gecenin benim açımdan önemi büyüktü çünkü uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı görme fırsatım oldu.. Bilhassa canım arkadaşım Çilem.. onu çok ama çok özlemişim!
Kendisi Ordu'da oturduğu için görüşme fırsatımız olmadı, anlayacağınız uzuuun yıllardan sonra görüşmüş olduk hem de pek bir eğlenceli mekanda;)

Bu gecenin olmazsa olmazı kuruyemişler!! Son zamanlarda kuruyemişlerin sunumuna da çok özen gösteriliyor. Değişik değişik kutularda, tüllerde, kutularda veriyorlar. Bu kuruyemiş sunumunu da beğendim:)
İçinde görünen susamla kaplı fıstık var ya ona da bayıldım;)


İşte kalp şeklindeki  gelin kınası pastasııı!! Şekil itibariyle çok şirindi . Çok hafif ve lezzetli bir pastaydı :)

Çok güzel bir akşam geçirdik, arkadaşlarla  sohbet ettik, eğlendik. İnşallah en kısa zamanda üniversite arkadaşlarımla tekrar bir araya geliriz. Aslıhan ve Yasin'e  bu güzel gece için teşekkür ediyorum ve kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum!!!


Bu da bu gecenin kapanış pozu olsun :)

Görüşmek üzere!!!

13 yorum:

salihamerve dedi ki...

canımm başlıgı gorunce kendi kına gecenden bahsediceksin sandım :) yine çook sıksın herzaman ki gibi.. hasta halinle blogunu guncellemeyi ihmal etmemişsin ya kocaman bi maşALLAH :)

Feyza dedi ki...

belki kendi kına gecemle ilgili bir yazı da paylaşırım ilerki zamanlarda:) teşekkür ederim salihacımm, cidden hasta hasta yazı hazırladım ama seviyorum blogumu, blogumda yazı yazmayı :)

Serra dedi ki...

Maşallah Feyzacım, çok hızlısın. Görmeyeli dizmişsin yazıları. :) Blog aleminin medar-ı iftiharısın demek istiyorum sanaa, maşallah ;)
Ama benn şunu söylemeliyimkiii Kübiş'imin kınasındaki kıyafetin çok daha güzeldi (bu da güzel ama onun yeri ayrı, anladın sen onu :P) burda kimse göremeeeez amaa, hihiii :P
Karşılıklı ne de güzel kurtlarımızı dökmüştük :)

KelebekGibi dedi ki...

Gecmis olsun.
Resimlerine bakarken zerafet, güzellik ve sıklık görüyorum ;)
Orjinal bir tarzin var.
Evlenen arkadasina mutluluklar diliyorum.

Sevgiler

Adsız dedi ki...

Çok zarif çoook kibarsın MAŞALLAH.Hemde bir annesin:))) yani ne diyeyimki artık bilemiyorum.Elbisen çok yakışmış.İyiki blog açtım iyiki sizin gibi şık ve kibar bayanlarla tanıştım.Hızlıca inceledim ve artık herdaim misafirinim...Bende beklerim Allaha emanet.

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

aşallah çok şık ve zarif olmuşsun cancuğazım Rabbim nazarlardan saklasın arkadaşınada bir ömür boyu mutluluklar dilerim görüşmek ümidiyle :)

Feyza dedi ki...

Kelebek Gibi, çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyi gibi .. güzel sözlerin için de ayrıca teşekkür ediyorum:) Sevgiler..

To feel up the fashion 23. blog, Teşekkür ediyoruum:) Ben de öyle düşünüyorum iyiki blog açmışım, sizin gibi güzel insanlarla tanışma fırsatım oldu. Blog olayı çok ilginç.. can sıkıcı durumlar da oluyor ama 1000de 1 olduğu için çok fazla rahatsız etmiyor, genelde güzel yorumlar alıyorum. Her daim beklerim:) sen de Allah'a emanet ol:)

Feyza dedi ki...

Serra, :) yok canım hız konusunda 1. sırada sen varsın, öyle de olmaya devam et:) Ben çocuklu bi hanım olarak çok işim var çok, bugün ütüler beni bekliyor mesela;)
haha anlamazmıyım :)) Kübinin kınasında durum farklıydı tabi erkek sinek bile yoktu:))) teşekkür ederiim sen de çok güzeldin o akşam. Gerçekten çok eğlenmiştik, karşılıklı danslar danslar;)

Feyza dedi ki...

Biri Tesettürde Moda Mı Dedi, ay canım çok teşekkür ederim, amin. Hoşçakal:)

Adsız dedi ki...

Çok hoş olmuşsun Feyza'cım. Ndense ben uzun elbiselerde byle hoş modeller bulamıyorum ya da benim gözüme çarpmıyor.
Sana çok yakışıyor. ;)
Arkadaşına mutluluklar. :)

Emine dedi ki...

Bu elbisene bayiliyorum :)

Feyza dedi ki...

Mor kelebek, hazir giyimde uzun elbise bulmak cok zor gercekten.. En iyisi model ve kumasa karar verip diktirmek:) tesekkur ederim:)

Adsız dedi ki...

siyah şal dahamı güzel olurdu acabab