11 Kasım 2011 Cuma

SAKLIŞEHİR


Merhabalar!!!

Bu sabah bir karar aldım ve uzun zamandır methini duyduğum "DUKAN diyetine" başladım. Çok fazla zorlanmadım ama akşamları yemeden yatmadığım nestle kurabiyeli çikolatalardan uzak kalmak beni az da olsa zorluyor. Bir de sürekli protein tüketmek hiç bana göre değilmiş.Neyse bakalım sonuç nasıl olacak, ilerleyen günlerde sonuç alırsam bunu büyük bir zevkle sizinle de paylaşacağım!:)

Bugün size bir siteden bahsetmek istiyorum. Şehrin Saklı Fırsatları sloganıyla yola çıkmış bir site SAKLIŞEHİR! Bir rastlantı sonucu siteyi keşfettim sizin de bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Güzel fırsatlar çıkıyor, şuanda da satışı olan bu kolyeyi çok beğendim ben, çok kibar bir görüntüsü var. Siz nasıl buldunuz?


Saklışehir'in şuanki kampanyalarından biri de Şeb-i Aruz turu. Eşimle uzun zamandır gidip görmek istediğimiz kutlamalardan biridir Şeb-i Aruz .. Aralık ayına denk geldiği için havanın soğuk olması bir de çocukla oralarda zorluk yaşayacağım düşüncesi bir süreliğine bu isteğimizi askıya almamıza sebep oldu. Bu sene gidebilir miyiz bilmiyorum ama niyetlerimizin arasına koyduk, bakalım ne zamana kısmet olacak:)


Bu ara herkeste bir sağlık problemi duyuyorum, salgın varmış..Genellikle de boğaz iltihabı .. Havalar da bu hafta soğuyacakmış. Dikkatli giyinmekte fayda var, güneş çıksa bile aldanmayın derim.

Herkese sağlıklı, güzel günler diliyoruuuuuuum!!! :)

Hoşçakalın;)


NOT: Fotoğraflar Saklışehir'in resmi web sitesinden alıntıdır.


13 yorum:

Adsız dedi ki...

Feyza'cım diyet miyet duymayayım böyle şeyler ya ne diyeti? Senin maşallahın var çok güzel hatta zayif denecek bir fiziğe sahipsin. Şimdi diyet deyip kendimi kötü hissettirme bana lütfen, az önce vişneli browniyi yiyip geldim. :P :))

Emine dedi ki...

Bende bu diyetini uygulamak istiyorum ama evdekiler kesin izin vermez. (Önceden cok sagliksiz zayiflamistim.)

Veeeeeeeeeeeee, bence senin hic bir diyete ihtiyacin yok. Bence zayifsin, boyle formunu koru :))

xx

beyza dedi ki...

Feyzacim protein ile hizli kilo verilir ve kaslardan yememis olursun ama sen zaten citlembik gibisin cok narinsin nerene kilo vericeksin pek anlamadim .
Bu vesile ile bloguna ilk yorumum.Sumeyyenin ve senin tarzini cok begeniyorum.
Ayni zamanda yine sumeyye nin ve senin havani cok seviyorum , bu farkli bir sey su an sadece ikinizden aliyorum bunu.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Ben senin blogunu gordum goreli, anaa kiza bak, hem anne, hem de ne kadar zayif diyeyim, sen bi de bu zayifligin ustune diyet yap! :) demek ki insan kendini hicbir zamanv yeteri kadar zayif gormuyor. bos ver diyeti, belin kopacak. :)

sebi arus'a gidenler de hic begenmiyorlar ama bilemicem. :)

ikibocekbircicek dedi ki...

saklı şehrin fırsatları cidden süper bende takip ediyorum .... ama bu şeb_i aruz nasılda içim gitti ... hemen plan yapıp gitmye karar verdik kocişle ..ama sonra gerçekle yüzleştik... :(( bebişle oralarda telef oluruz heralde ....:( kolye fırsatıda güzel ama o model herkesin çok boynunda :( buarada diyetin sonucunu merakla bekliorum ... hımm bide diğer posta yazamadım elbise çok şık ...sevgiler ...

Feyza dedi ki...

Mor kelebek, yok canim benim de fazlaliklarim var fotograflarda kamufle ediyorum galiba:) oh oh afiyet olsun!;)

Feyza dedi ki...

-memento mori, evdekileri dinlersek ohoo:) benim de annemler cok kizar diyete ama benim kendimi nasil gormk istedigim daha onemli degil mi?

-beyza, kaslardan gitmeyip saglikli bir sekilde yaglari vucuttan atmasi yonuyle gercekten tavsiye edilebilir bir diyet. Cok tesekkur ederim guzel hislerin ve sozlerin icin:)

-babune,ben kendimi sisman gormuyorum zaten suan normalim ama bikac kg fazlaligim var. Bir de fotograflarda daha ince gorunuyorum galiba:)
Aa ilk kez boyle bir yorum aldim sebi aruz icin, neden begenilmiyor acaba merak ettim simdi..

İkibocekbircicek, bebegin ne kadarlik?? Kucuk cocukla gitmek cok zor olur gercekten..
Ben daha once kimsede gormedigim icin bana orjinal geldi kolye:)
Tesekkur ederim, hoscakal!

pastaguvercini dedi ki...

canım bencede diyete ihtiyacın yok ama spor yaparak istediğin forma ulaşabilirsin,ben şahsen öyle yapıcamda( kendime arkadaş arıyorum heralde:) şeb-i arus törenlerine biz gittik,üzülerek söylüyorum ama çook sıkıldım, içinde kalmaması için eşinle gidin derim ama çocuğu götürme bence,yavrum telef olur oralarda,sende gittiğinden bişi anlamazsın,öptüm,sevgiler..

Sumeyye dedi ki...

Saklışehir bence biraz daha fazla fırsat sunmalı.Bir sürü mekan var mesela ama orada sunulan alternatifler çok az.Ama kolyeyi ben de çok sevdim <3
Bu arada Beyza teşekkür ederim güzel sözlerin için :* Ben de görmeden böyle güzel kalpli insanları seviyorum :)

ceydaninguncesi dedi ki...

merhaba,
Ben de Saklışehir takipçilerinden biriyim.. Şeb-i Aruz benim de katılmayı istediğim etkinliklerden ama eşimin işleri sebebi ile bizim için de 'şimdilik' askıda ;)

Serra dedi ki...

Feyzacım, ben Şeb-i Aruz törenlerine lise yıllarımda katılmıştım. Aslında güzel ama çocukların sıkılacağı bir ortam olabilir.
"Kısmet by Milka"nın tasarımının benzerini satıyorlar! :) Ben çok beğeniyorum bu melek kanatlarını, eğer aldıysan üzerinde gördüğümüz bir kombinini de bekleriz okuyucuların olarak! :)
Dukan Diyetini tavsiye etmiyorum canım, bir zaman sonra o sürekli protein tüketmekten dolayı vücudundan koku almaya başlayacaksın, ter bezleriyle fln da fazlasıyla atıldığı için aşırı rahatsız ediyor. Ayrıca çok zararlı olduğunu bir sürü yerde okudum. Hem fazlan yok ki senin, fıstık gibisin maşallah.. ;) Bizim Kübişler yapıyordu Dukan'ı, bırakınca yine kilo alınıyor diyordu geçenlerde. İstersen onunla bi konuş derim.. Hızlı sonuç alıyorsun ama sonrasında yine geriye dönülüyor.
Senle rutin telefon konuşmalarımızı çok seviyorum; bu haftaiçi de devam edelim inşallah cnm.. :)

Feyza dedi ki...

pastagüvercini, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim:) diyet konusunda ise kararlıyım bugün de 3. günüm bitti, bakalım neler olacak meraktayım:)

nilla, evet haklısın fırsatları arttırmaları gerekiyor ama yeni bir site olduğu için zamanla kendilerini geliştirirler diye düşünüyorum.

Feyza dedi ki...

mor leke, merhaba, inş en kısa zamanda sen de katılabilirsin;)

serra, bu kolyeyi bi ben görmemişim galiba:) yok almadım ama çok beğendim;) Acaba aynı diyetten mi bahsediyoruz? çünkü protein alımı en fazla 10 gün sürüyor o da obezlerde. ben 4 gün yapacağım mesela sonrasında sebzeye başlayacağım. bir de bu diyetin koruma evresi oluyor. kiloları geri almamak için haftanın bir günü diyet yapmak gerekiyor.. evet bu hafta konuşalım seninle, ben de özledim :) <3