13 Kasım 2011 Pazar

NİKAH KOMBİNİM :)

SELAM!!!
YİNE BEN;)

Bundan sonra havalar hep soğuk ve kapalı olacak galiba :/ Oysaki ben güneşi pek de severim, enerjik ve pozitif olma sebebimi kış dolayısıyla kaybettiğime göre kendime yeni sebepler bulmam gerekiyor.  Mesela arkadaş ve dostlarımın güzel günlerini paylaşmak gibi!!:) Konuyu nereye bağlayacağımı merak mı ediyorsunuz? Evet şöyleki bugün sizi arkadaşım Süreyya'nın düğününe götürmek istiyorum. 


Düğün Gülşah Düğün Salonu' nda oldu, daha önce teyzemle eniştemin nikahı da bu salonda olmuştu. Bizim için bir nostalji oldu diyebilirim :)

Gelinlik Süreyya'ya inanılmaz yakışmıştı. Duru, saf bir güzelliği vardı, Allah nazarlardan saklasın! Önü işlemeli, kolları kapalı, arkasında fiyonk olan bir gelinlik giyinmişti.. Gelinlere kapalı gelinliği inanılmaz yakıştırıyorum.. Çok meşhur bir tasarımcıdan da aynı şeyi duymuştum. (Kimdi o tasarımcı?)  " Gelinliği mümkün olduğunca kapalı seçin, açıklık gelinin saflığını kaybettiriyor" diyordu.. Bu benim ve O'nun düşüncesi tabii, herkes istediği gibi giyinebilir;)




Nikah kıyıldı, pastalar yenildi, şimdi sıra fotoğraf çektirmeye geldi !! :)
Kuzenim Aslı'yla gelin arabasının önünde bol bol poz verdik, içlerinden beğendiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.


Bu kıyafetimi daha önce Aslı'nın nikah töreninde de giymiştim, yakınların nikahında giyinilmeye uygun olduğunu düşünüyorum. Eteği belki tanıyan olmuştur, çiçekli kombinimden;) Aslında etek bu cekete ait. Takım olarak diktirdim fakat eteği farklı zamanlarda da kullanabiliyorum. Kemerim Forever New'dan, kendisi favori kemerlerimdendir;)

Bu daa ceketin arkadan görüntüsü!


Bu sefer kapanış pozunda yalnız değilim :)


HOŞÇAKALIIIN!!
HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM :)

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ceketin ve kemerini çok beğendim.Sanada herşey gibi,bunlarda çok yakışmış.Zarif bir bayan her daim şıktır zaten... Sanırım gold zımbalar var kemerde.Birde şalın tam olarak ne renk canım?

ikibocekbircicek dedi ki...

arkadaşına mutluluklar .... darısı bekar olan takipçilerin başına :)
bebişim 5 aylık :))
buarada kıyafetin süperr .. kemeride çok güzel tamamlamışsın ...nerde diktiriosun bunları ... böle bi terziye çok ihtiyacımız var..

Feyza dedi ki...

to feel up the fashion, çok teşekkürler:) evet gold zımbalar var. şalın tam rengi sütlü kahve iplik dore.

ikiböcekbirçiçek, ayy çok küçük küçücük birşeydir o şimdi:) şeb-i aruz kutlamaları için daha erken gerçekten :) ümraniyede ve fatihte çok ii terziler var. nerde oturuyorsun?

pastaguvercini dedi ki...

feyzacım ben kombinlerinde şıklıktan ziyade,tesettürede dikkat ettiğin için için seni kutluyorum ve teşekkür ediyorum.ne kolun görünüyor,ne saçın nede boynun.herkesin tesettür anlayışı farklı tabi ama ben altına külotlu çorap tarzında bir pantolon giyip,üzerine tunik giyenlerin mini etek giyenlerden farkı olmadığını düşünüyorum ve gözüme hoş gelmiyor açıkçası.sen tesettürden taviz vermeden nasıl şık olunur bunu gösteriyorsun,böyle devam et tatlım :)) bu arada fatihte tavsiye edeceğin terziler varsa sevinirim cnm,sevgiler..

ikibocekbircicek dedi ki...

kartal da oturuyorum..

ceydaninguncesi dedi ki...

Merhaba feyza,
Öncelikle arkadaşının gelinliği -göründüğü kadarı ile- oldukça zarif duruyor, Allah mesud etsin inş. Senin kombinin de çok şık, renklerin uyumu da hoş. Ben özellikle arkada düğme detaylı kıyafetleri ayrı bir beğeniyorum ve senin ceketinde de vurulduğum nokta bu oldu diyebilirim :)
Sevgiler..

Sinejan dedi ki...

Çok zarifsin, her kombinin birbirinden güzel...

yeliz dedi ki...

maşallah çok şıksınız bloğunuzada bayıldım yazılarınızı merakla bekliyorum :)

Feyza dedi ki...

pastagüvercini, teşekkür ederim :) elimden geldiğince ( kesinlikle en doğru şekliyle olmadığını biliyorum) örtünmeye çalışıyorum..

ikiböcekbircicek, pendikte çok tavsiye edilen bir terzi var yakında onu tecrübe etmeyi düşünüyorum. seni de bilgilendiririm inş..

mor leke,amin! :) ben de düğmelerin çıtçıtların ceketin arka görüntüsüne hoş bi hava kattığını düşünüyorum, küçük bir detay aslında:)

sinejan, çok sağolun:)
yeliz, teşekkür ediyorum :)

*CiLBaB* dedi ki...

Selamun aleyküm..
Maşallah hoş, sıcak ve samimi bir blog..
Kıyafetlerin çok hoşuma gitti, çok da güzel taşıyorsun maşallah..
Yorumlarda terzileri görünce bir konu hakkında soru sormak istedim..
Bildiğin, kalitesine güvendiğin uçuk kaçık fiyatları olmayan bir moda evi önerisinde bulunabilir misin?

Feyza dedi ki...

aleyküm selam, teşekkür ederim..
Ümraniye ve fatihte oldukça fazla terzi var. benim ümraniyede bildiğim bi terzi var ma hiç boş bulmak mümkün değil.. facebookta özelden konuşabiliriz..