23 Kasım 2011 Çarşamba

Beylerbeyi Sarayı'nda 2. Modellik Deneyimim :)

Siz, blog severler nasılsınız ?

Birkaç gündür blogumu ihmal ettim biliyorum. Ama hayatımda güzel gelişmeler var. Mesela kursa başladım! Modelistlik-Stilistlik-Dikiş kursu, bakalım ilerleyen günlerde neler yapacağım? :)

*     *     *
Dukan diyetimin seyir dönemini merak eden arkadaşlardan maillar alıyorum. Bugün 13. günüm bitti. Tam 3 kilo verdim, mutlu muyum? mutluyum:) Dukan diyeti için gayet az bi kilodan bahsediyorum ama benim için yeterli diye düşünüyorum:) Bugün bir avuç badem yedim ( aramızda kalsın;) ) kaçamak!

*     *     *
 Giriş yazım bittiğine göre Saray'a doğru yola çıkabiliriz demektir. Evet evet bildiğiniz saray, Beylerbeyi Sarayı! Hadi gidelim;)


İlk Model Olma Deneyimim başlıklı yazımda size Tuba Özçelik'ten bahsetmiştim. Kendisi son zamanlarda çok güzel projelere imza atıyor. Bir haftalık projeler mesela, 5 gün 5 model projesi de bunlardan birisi. Ben sanırım 4. modeldim, çekimler Beylerbeyi Sarayı'nın bahçesinde gerçekleşti.Cephe ve iç dekorasyonda Doğu ve Türk motifleri, Batı süs öğeleri ile birlikte kullanılan bu saray beni inanılmaz etkiliyor.. Çok doğru bir mekan seçtiğimizi düşünüyorum:)


               Çekim günü hava buzzz gibiydi, tek kelimeyle dondum.  BIrrrr!!!



         Üşüdüğümüzde Sarayın bahçesinde bulunan kafeye gidip çay içerek   ısınmaya çalıştık, bol bol sohbet ettik:)


         Sonra tekrar çekimlerimize devam ettik, ben de bunlardan birkaçını  burda sizinle paylaşmak istedim. Havuz önündeki ve bankta çekilen fotoğraflar favorilerimden,çok daha yakın pozlar vardı ama burda yüzümü gizleyerek paylaşmamın bir anlamı olmaz diye düşündüm.


                                 Siz nasıl buldunuz fotoğrafları? :)

* 24-27 Kasım 2011 tarihleri arasında IFM Yeşilköy'de oyuncak fuarı olacak, ilgilenenlere duyurulur;)



 -


20 yorum:

Seher dedi ki...

Çok beğendimm! Maşallah sana Feyzacım :)

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

Masallah bayildim gercekten hepsi harika cikmis cekeninde poz verininde emekleri göz ardi edilemiyecek fotolar olmus yani :) Digerinede bakmistim oglusunla birlikte cekildigindi yanilmiyorsam hayran kaldim o resme masallah hem yakisikliya hemde güzeller güzeli annesine cok öptüm canim..

Sinejan dedi ki...

Çok hoş kareler...

Emine dedi ki...

Bende çok begendim! :)

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Canımm tüm fotolar çok güzel bayıldımmm;)

kevser dedi ki...

Merhaba, resimler çok güzel, paylaşım için teşekkürler. Bu ara profesyonel bir fotoğraf makinesi alma düşüncesindeyim, acaba çekimlerde kullandığınız fotoğraf makinasının markasını ve modelini paylaşabilir misiniz bizimle?

Adsız dedi ki...

harika görünyorsunuz resimlerinin tamamnı nerede yayınlanacak şalın ipekevi sanırım rengivişneçürügü-siyah mı çok begendim son olarak elbiseniz ile ilgili detay yazmamıssınız neden

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

Maşallah Feyzacım sen güzelsin saray güzel ortam güzel Tuba nın çekimleri güzel daha ne olsun ellerine emeğine sağlık Tubanın tekrar maşallah ve nerelerde görücez bu fotoları :)

Tuğba dedi ki...

Kursa başlamana çok sevindim.İnşallah güzel şeyler ögrenir tatbik edersin.Ben sadece stilistliğe gitmiştim 1 yıl.Bilseydim lazım olcağını dikişede giderdim ,şimdi yogunluktan fırsat yok:)
not:şal her zamanki çok yakışmışşş!

Feyza dedi ki...

seher, teşekkür ederiiz:)

bir umut bir dokunuş, ilk yorumun değil mi? hoşgeldin bloguma:) güzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler, Tuba bu kadar prof olmasa bu konuda böyle güzel fotoğrflar çıkmazdı eminim:)

sinejan, teşekkürler:)

memonto mori , ;)

cadı kızın dırdırı, :)

kevser, tubaya sorup burada paylaşırım inş modeli..

adsız, teşekkür ederim, fotoğraflar herhangi bir yerde yayınlanmak için çekilmedi, özel çekimdi.. yani sadece benim albümümde:) kıyafetleri nerden aldığımı yazmadığım zamanlarda etiketlere koyuyorum aklınızda olsun..

Biri tesettürde moda mı dedi, estagfrllh ya şımarıcam nerdeyse:)tubanın ellerine sağlık diyelim:) fotoğrafları benim evime gelirseniz ancak albümümde görebilirsiniz;)

tuğba, inşallah tubacım, stilistlik tek başına bir işe yaramadığını düşünüyorum.. bu işin içine giriyorsan her şeyi bilmek gerekiyor gerçekten..
benim topuz tokam nerde?;)

Serra dedi ki...

Kursa başlamışsın?? Hayırlı olsun :)
Fotoğraflara birşey demiyorum artık; herseferinde ztn hepsi çok güzel oluyor maşallah..
Yusuf nasıl oldu?

Feyza dedi ki...

ilaçlarını aldık bakalım, alerjik bi öksürükmüş inşallah geçer hemen.. eveet!! 2 gün oldu kayıt yaptıralı:)teşekkür ederim. hadi özelden detayları anlat bana merak ediyoruum':)

otuzundansonra dedi ki...

Feyza'cım harikasın,resimlerde öyle tabi ,mekanda çok güzel.

ikibocekbircicek dedi ki...

mekanı görünce içim burkuldu :( düğün fotolarım burda çekilcekti hatta provasını bile yapmışken songün iptal oldu:((( çok güzel bir mekan ....
kombine size zaten dicek bişi yok süper kareler ....maaşallah

Feyza dedi ki...

otuzundansonra, teşekkür ediyorum ama ben hala rengimi öğrenemedim merak ediyorum:)

otuzundansonra dedi ki...

Feyza'cım sen bana hem sarıyı hemde kırmızıyı hatırlatıyorsun(futbol takımı gibi oldu ama ,gerçekten böyle )cok sevgiler

bir güzel çift dedi ki...

fotoğraflar çok güzel ama fotoğraflara konu olan renkler ve kombin bi ayrı güzel :) Maşallah...

Feyza dedi ki...

otuzundansonra, renklerimi öğrenmiş oldum:) teşekkür ederim;)

bir güzel çift, beğenmene sevindim teşekkürler:)

Feyza dedi ki...

ikiböcekbirçiçek, yaaa gerçekten çok üzüldüm:( kısmet değilmiş..

Adsız dedi ki...

Resimler cok güzel olmus - Tebrikler ;)

aaa tabi güzel olmazmi, 1.) modelimiz cok güzel masallah ve 2.) Tuba Özcelik resim cekerde güzel olmazmi ;)

almanyadan sevgiler