6 Aralık 2011 Salı

DİKİŞ HAKKINDA


SELAM!!

Nasılsınız bakalım?
Ben ciddi anlamda üşütmüşüm, iki gündür çok halsizim, baş ağrısı ve geniz akıntısı söz konusu..  Cumartesi gününe kadar iyi olmak için dua ediyorum, süper bir partiye katılmayı planlıyorum da;)
*    *    *
Arayı fazla açmadan yeni bir post hazırlamak istedim sizlere, bu hasta halimle:)
*    *    *
 Blogta  ve facebook sayfamda söylemiştim  kursa başladım diye, işte bugün sizi sınıfıma götürmek istiyorum. Öğrenci halimi de görün bakalım:)



 Düz riga, eğri riga, milaj kağıdı, makas,sabun bunlar olmazsa olmazlarımız.
Kendime bir sürü ! bir sürü! etek dikmeyi planlıyorum!! ;)


Kursa geç başladığım için iki grubun derslerini takip ediyorum. Hızla ilerlemekteyim. Ortam da çok güzel, daha ne olsun?:)


Kalıp çıkartmak çok zevkli!!! Ben çok zor bir iş diye düşünüyordum ama düşündüğüm kadar zor değilmiş. Gerçi henüz düz modellerin kalıplarını çalışıyoruz, bakalım daha zor modellerde neler yapacağım? 


Biraz da dışarda fotoğraf çekelim dedik. Yemyeşil bir bahçemiz var, sıkıldığımızda kendimizi buraya atabiliriz:) 
*  *  *
Kantinde de her gün değişik mamalar oluyor. Çorba, gözleme bile oluyor. Ama ben henüz hiçbirinin tadına bakamadım ilk zamanlar diyetteydim, sonra da niyetli olduğum günlere denk geldi. Zaten kantindeki abla beni her gördüğünde hey diyet kız! diye sesleniyor, ismim diyet kız kalacak diye korkmaya başladım:))


Bunlar da bizim dikiş makinelerimiiiiiiiz!


Pelerinimi Çengelköy'de İspark'ın yakınında bir butikten aldım, butiğin ismine hiç dikkat etmemişim. Çok güzel giysiler, unknowndesigners ayakkabılar, marka çantalar var. Gitmek isterseniz büyük isparktan Çınaraltı'na giden yolu takip ederek bu butiği bulabilirsiniz.


                                 Size kursumdan da ipuçları verdiğime göre, yeni yazım için konu düşünmeliyim. Önerilerinizi değerlendirebilirim. Hoşçakalın:)

  GÜZEL GÜNLER Bizimle olsun!!! :)

14 yorum:

Ortadünya Sakini dedi ki...

uzun zamandır takipçinizim feyza hanım ama yorum yapmak nasip olmadı hem buradan hem twitterdan sizi takip ediyorum. ilk yorumum dikiş yazınıza oldu. Tarzını ve renk uyumlarınızı seviyorum, bu sıralar herkes bir dikiş derdine yetmiyor bize mağazalar istediğimiz şeyleri dikmek istiyoruz zannedersem, inş. sizin bu kurs çalışmalarınız devam eder bizde sizin ürünlerinizide görürüz ümidim ve dualarım bu yönde. Başarılar diliyorum size...

Kübra dedi ki...

Öncelikle çok geçmiş olsun Feyzacım.. Çabucak toparlan inşallah..
Kursa gidiyorum demişsin; ama çözemedim dikiş kursuna mu gidiyorsun modelistlik mi? Yoksa dikiş kursunda kalıp çıkarmayı da mı öğretiyorlar?
Biliyor musun, bu sezon çokca gördüğüm beli lastikli ve fahiş fiyatlara satılan maksi etekleri gördükçe ben de dikiş dikmek için can atıyorum..
Sana bol şanslar ve başarılar fıstık ;)

Adsız dedi ki...

Bir zaman ben de merak sarmıştım dikişe çok heveslendim falan ama nasip olmadı kursa gitmek:) Bir de eşim hazırları varken bu devride dikiş mi olurmuş diyince tüm hevesim uçtu gitti:) ama sizin diktiklerinizi merakla bekliyorum:)

ikibocekbircicek dedi ki...

ALLAH tan acil şifalar inş...,,

çok zevklisin oyuzden diktiklerini sabırsızlıkla bekliyorum .. bide daha önce pendikte bi terzi den bahsetmiştin onun hakkında adres bilgisi paylaşırsan çok ihtiyacım var .. sevgiler

Feyza dedi ki...

İkibocekbircicek,
Allah razi olsun, daha iim bugun cok sukur:)
Ben de ortaya neler cikacagini cok merak ediyorum. Facebooktan yazarsan telefonunu gonderebilirim ama henuz tecrube etmedim ona gore:)

Feyza dedi ki...

Zehra Sunay,
Bu ara tum arkadaslarim dikise merak saldi, cok guzel bir duygu olsa gerek kendi diktigini giyinmek:) bence siz dikis isini bir kez daha dusunun..benim esim nedense cok memnun dikis ogrendigim icin:)

Feyza dedi ki...

Kubra,
Canimm cok tesekkur ederim bugun cok daha iyiyim:) Giyim diye geciyor. hepsi icinde, hocamiz hem modelistlk hem de dikis konusunda tecrubeli sagolsun suanda tatmin ediyor:) hadi sende basla kursa!:)

Feyza dedi ki...

İyiki yorum yazdiniz:) cok tesekkur ederimm! Dualarinizi eksik etmeyin,sevgiler:)

Feyza dedi ki...

Son yorumum ortadunya sakini icindi:)

berna özmal dedi ki...

zevkiniz blogunuzu takip etmekle anlaşılıyor umarım diktiklerinzi burada da paylaşırsınız. :)
ben hangi kursa gittiğinizi çok merak ediyorum ve tabi birde hangi gün kaç saat olduğunu. bende çok istiyorum gitmeyi ama okuduğum için pek fırsat bulamıyorum.

nslhn76 dedi ki...

Merhaba,blogunuz guzelmiş yeni kursunuzda başarılar dileim.Bende gelecek sene düşğnğyorum gitmeyi acaba hangi kursa gidiyorsunuz araştırma yapıyorum bilgi verirseniz sevinirim...

mini mini bir kuş dedi ki...

yeni yazı için konu, belki değerlendirirsin:)) giysi dolabının düzeni? bence birçok bayanın işine yarayacak bir post olabilir.. sevgiler..

Feyza dedi ki...

berna, çok teşekkür ederim, tabiiki fırsat buldukça paylaşmayı düşünüyorum. özel bir kursa gitmeiyorum. hemen yanıbaşımda ismek var, hocamız hem modelistlik hem de dikiş konusunda çok başarılı bu sene böyle devam edip seneye bilgisayarlı modelistlik kursuna gitmeyi düşünüyorum. haftanın 3günü ders var ama ben geç başladığım için 5gün kursa devam ederek yetişmeye çalışıyorum. okul varsa ismek çok zor..

nslhn76, bernaya da söylediğim gibi ismek'e gidiyorum ama saatleri çok yoğun daha az ders saati olan ve pratik öğreten bir kurs bulursanız bana da haber verin:)

mini mini bir kuş, evet güzel bi fikir değerlendirebilirim teşekkürler:)

nslhn76 dedi ki...

:) Teşekkür ederim.