11 Aralık 2011 Pazar

PARTİ ZAMANI


Yepyeni bir haftayı  yepyeni bir yazıyla karşılamak istedim!

^Merhaba^

Tanımadığım bilmediğim ama beni merak eden hasta olduğumda mail gönderen, sayfamdan hatırımı soran herkese binlerce teşekkür ederim, iyileştim çok şükür. Ama bana telefon açıp da hala bu ses de ne böyle demeyin sakın sevgili arkadaşlarım. N'apalım grip bana bir süreliğine bu sesi hediye etti ve gitti. Ben de şimdi kendime doğal ilaçlar hazırlıyorum. Birkaç gün önce Viaport Bedesten'in içindeki Arifoğlu'na gittim. Ne görsem aldım; zencefil, çekilmiş çörek otu, andız pekmezi, tarçın, sarımsak özlü şampuan vs vs:) Sesimi doğal yollarla geri getirip, tekrar düzgün nefes almak istiyorum. İnşallah başarılı olurum. 

*  *  *
Şimdi gelelim asıl konuya!  Cumartesi günü By Otel'de inanılmaz eğlenceli bir partiye katıldım. Sadece ve sadece genç bayanların katıldığı bu partinin içeriği yemek, Dj eşliğinde DANS ve eğlenceydi! Bu partiyi kim mi organize etti ? Bilgi Üniversitesi'nden Gülru ve Şeyma. Kendilerine çok teşekkür ederiiim, gerçekten hayatımda hiç bu kadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum.


Genellikle bayanlar kınalarda çok eğlenir, ama emin olun böyle partiler kına gecelerinden kat be kat eğlenceli oluyormuş. Ne de olsa kına gecelerinde annelerimiz oluyor, yaşlı teyzelerimiz oluyor. İstediğimiz  gibi eğlenmek mümkün olmuyor. Hım bir de kız bakmaya gelenler, en çok insanı da bu rahatsız ediyor sanırım. Böyle bir partide bunların hiçbirine maruz kalmanız mümkün değil, amaç sadece ve sadece eğlenmek!:)


Ne giyindiğimi merak edeceksiniz biliyorum ama tahmin edersiniz ki burda fotoğraf paylaşmam mümkün değil. Onun yerine  size üstüme  giyindiğim feracemi göstermek istedim. Mekke'den birini kendime, birini de çok sevdiğim bir arkadaşıma aldığım bu feracemi çok severek kullanıyorum:) Önü taş işlemeli feracemin şalı da aynı şekilde taş işlemeli.


Burda da şalımın uçlarındaki işlemeleri görüyorsunuz.


Fotoğraf makinesi getirmek ve fotoğraf çekilmek yasak olduğu için cep telefonuyla kendimizi bu şekilde çekebildik. Görüntü kalitesi düşük oldu ama ne yapalım bu seferlik de kusura bakmazsınız artık;)



Herkese güzel bir hafta diliyorum. 
HOŞÇAKALIN ;)


2 yorum:

ikibocekbircicek dedi ki...

ohh sefanız olsun :)
kıyafetini üstünde değilken fotolsaydın keşke :) ama feracede hoşmuş... annecimde ümreden bana getirmişti ama şalı nedense incecik ..

Feyza dedi ki...

Kiyafetimi herryden aldim kirmizi tek kol abiye mini elbise. Belki gormussundur.Bihter tarzi ;)
Tesekkur ederimm!;) mekke-medinede cok degisik modelli feraceler vr, istanbulda ordakiler gibi bulmak gercekten zor oluyor..