25 Aralık 2011 Pazar

Alışveriş Çılgınlığı


Selam !!!
Dışarda hava buzzz gibi, sıcacık evimizde olduğumuz için Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Allah dışarda kalan evsizlerin yardımcısı olsun:(  Neyseki belediyeler bu soğuk havalarda evsizler için sığınma yerleri düzenliyor.. oralar da olmasa insanlar soğuktan ölecekler..

*    *    *

Dışarısı resmen kar kokuyor ama henüz kar namına birşey göremedik buralarda. Lapa lapa kar yağsa da mikrop virüs ne varsa gitse, yoksa kimse iyileşemeyecek bu gidişle..

                                                                         *    *    *
 Bu soğuk havalar gelmeden geçen hafta öğle teneffüsünde Gülşah'la Viaport'a bir kaçış düzenledik. Güya bir saatlik bir vaktimiz vardı, biz gezdik de gezdik:)
İnsanlar inanılmaz bir şekilde alışveriş yapıyorlar, her yılbaşı öncesi bu yaşanır ve her seferinde ben bu durumu hayretle karşılarım.



Viaport'ta ilk baktığımız mağaza Herry'di. Orda da heryerde olduğu gibi indirim vardı. Bir insan indirim var diye üzülür mü? Evet üzülür, daha bir hafta öncesinde alınan  kazak indirime girerse çokça üzülebilir! Sonra da kısmet diyebilir ;)

English Home'da Akasya Durağı'nın çekimleri de vardı.  Sanırım içerdeki noel baba kılığındakiler dizi oyuncularıydı. Çok fazla bakamadık zaten, karnımız zil çalınca kendimizi Sultanahmet Köftecisine attık. Hızla karnımızı doyurduktan sonra artık kursa gitmeliyiz diye düşündük:)


Hernekadar hızlı olsak da 1 saat geç kaldık derse. Hoca kızmasın diye de sınıftaki arkadaşlara dağıtılmak üzere Aslı Börek'ten elmalı kurabiye aldık  Immh çok lezzetliydi:) Amaa yine de yaranamadık. Hoca zaten Gülşah'la bana acayip takılıyor, biz olmasak ne yaparlar bilmiyorum eehuehuehu:)) Teneffüse çıkmama cezası bile alıyoruz, giderseniz gelmezsiniz demeye başladı hoca. E o da haklı tabii;)

Gelelim kombinime,
Kırmızı ve lacivert uyumunu çok seviyorum. Gördüğünüz paltomu  üniversite yıllarımda U.S Polo 'dan almıştım uzun yıllar giyindim hala da severek giyiniyorum.   Gömleğim Pull and Bear, Hırkam Mudo Collection,  bol paça pantolonum Aker. Şimdilerde de böyle paçası bol olan siyah pantolon arıyorum ama henüz rastlamadım.  Bu ara çok fazla kıyafetlerimin markalarını yazmam konusunda mail alıyorum, ben de bu seferlik paylaşayım dedim .(çok  hoşlanmıyorum marka yazmaktan..)

*Safer ayında  çekilecek tesbihleri ve kılınacak namazları unutmayalım.
Herkese enerjik, pozitif, mutlu bir hafta diliyorum!
Hoşçakalın:)


4 yorum:

elbruz dedi ki...

kabanın çok güzell..bayıldım
siyah kalın kanvas böyle bol paça akerden aldım..siyah ve yeşil
varsa bakabilirsin --esma

Adsız dedi ki...

ben de çok seviyorum lacivertle kırmızı uyumunu :) Size de çok yakısmıs :)

Feyza dedi ki...

elbruz, hemen gidip akere bakmalıyım o zaman teşekkür ederiiim:)

isterenklihayat, çok teşekkürler:)

Adsız dedi ki...

Hey there! Someone in my Myѕpаce group shared this website with us ѕo I came
to gіve іt a look. I'm definitely enjoying the information. I'm bookmaгking and ωill be tweeting this tο
my followeгs! Τеrrіfic blog аnd exсellent ѕtyle and desіgn.



Review my website :: best online payday loans
Check out my site Pay Day Loans