4 Aralık 2011 Pazar

bütün kızlar toplandık!:)



Merhabalaaar :)
Bugün oruçtan mıdır yoksa derslerin yoğunluğundan mıdır bilmiyorum ama kendimi inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum. Gecikmiş bir yazıyı daha da geciktirmemek için fotoğrafları dün geceden yükledim, yazımı tamamlamaksa bu vakite kaldı. Oruç demişken bugün çok önemli bir gün, ettiğimiz dualar  Allah'ın izniyle. kabul oluyor. Bugünü iyi bir şekilde değerlendirip boş geçirmemekte fayda var.

*      *     *
Pazar günü nerelere gittim neler yaptım haberiniz olsun istedim. Çoook güzel bir kahvaltı programımız vardı!!! Yiyecekler için söylemiyorum bunu, orada tanıştığım birbirinden hoş hanımlar için söylüyorum. Ama öncelikle bu daveti düzenleyen Tuba arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Kendisi listesindeki bayan arkadaşlarını bir kahvaltıda biraraya getirmek istemiş. Ben birkaç kişi dışında kimseyi tanımıyordum ama hiç yabancılık çekmedim. İnanılmaz sıcak bir ortam söz konusuydu!

*     *     *
Kahvaltı tabağı- Açık büfe kahvaltı seçeneklerinden açık büfeyi tercih ettim. Merak etmeyin sebze ağırlıklı bir tabaktı ;) Yiyecekler demişken dukanı bıraktım, merak edenlere duyurulur:)


Bir ara fotoğraf çekilmek için Cafe'nin teras kısmına çıktık, çiçekler ve manzara çok güzeldi! Arkadaşım Gülşah sabırla fotoğraflarımı çekti. (rüzgar olduğu için şalım sürekli uçuyordu ben de haliyle fotoğrafları beğenmiyordum:) )


Denize sıfır bir mekanda kahvaltı yapmak çok keyif vericiydi. Çengelköy Çınaraltı'nın hemen yakınında olan bu mekanın ismini verip de oranın reklamını yapmak istemiyorum, çıkarken bizi bir hayli kızdırdılar çünkü.


Gömleğimi Kadıköy'de küçük bir dükkandan aldım. Bu ara leopar desenler ciddi anlamda hoşuma gidiyor:)


Neden bu gömleklerin kollarını kısa çalışırlar ki??? Neyse ki umreye giderken lazım olur diye aldığım kolluklarım vardı, kurtarıcı oldular benim için:)


Veee günün organizatörü!
 Hepiniz tanıyorsunuz artık onu, ben onun modeliyim , o benim fotoğrafçım ve arkadaşım:)
*     *     *
 Habersiz çekilen bu fotoğrafta gözlerimizi sansürlemek istemedim . Çünkü çok Doğal çünkü çok Sıcak çünkü çünkü çünkü ....:)


Karşıma şirin mi şirin bir hatun geçmiş fotoğraflarımı çekmek istiyor, ben de hayır demiyorum tabii ki! Bir yandan da elmalı kurabiyemi yiyorum:)


                                              VIR VIR VIR! :))




Kapanışı Gülşah yapsın istedim. Beni çekerken bir hayli emek harcadı canım arkadaşım, bunu haketmişti! :)



Aşure gününün önemi ve aşure yapımıyla ilgili  bilgi almak isterseniz sizi bir tıkla güzel bir siteye yönlendirebilirim Hadi TIKLAYIN BAKALIM:)


 Herkesin Aşure günü mübarek olsun. Tüm hayırlı dualarımız kabul olsun inş!! :)
Hoşçakalın, mutlu kalın!:)

15 yorum:

Sinejan dedi ki...

Bu mavi çok canlı çok güzel. Her şey çok hoş...

Serra dedi ki...

maşallah Feyzacığım :)
Çok güzel bir ortam, Allah hep böyle mutlu huzurlu sofralar nasip etsin inş.
Leopar bluzun çok çok güzel, güle güle kullan. Acayip yakışmış. Her leoparı beğenmiyorum; seninki yakıyor valla. Maşallah ;)
Bi ara toplanıcaktık, seni aradım yoğunsun görüşemedik. Derslerinde başarılaaarrr.

Seyyah dedi ki...

MasAllah sübhenAllah diyecegim bende! Mavi ne kadar da yakismis Feyzacigim! Rabbim dostlarinla agzinin tadini bozmasin hic.

Leopara gelince, benim arkadas grubumun icinde, arkadaslarima leopari senelerdir ne yaptimsa bir türlü begendiremedim :-)) her beni gördüklerinde bir süpürgeyle kovalamadiklari kaliyor :-)) Ama benim herdaim favorimdir! Sana da ayri bir yakismis, masaAllah! sevgiler.

elif dedi ki...

valla çok beğendim.şu şalları nasıl kullanıyorsunuz nasıl bir hızlada çoğalmış,herkeste var.kaymaz mı,orjinal ipekmi??nette alabileceğimiz bir site var mı..ayrıca bu renk süper yakışmış(şal)..cvp bekliyorum.))

elif dedi ki...

valla çok yakışmış.şu şallar kaymaz mı nasıl rahat ediyorsunuz,orjinal ipekmi.herkeste var artık,nette alabileceğimiz yer varmı.şu mavi süper olmuş,denemek istiyorum.cvp bekliyrum.))

Feyza dedi ki...

sinejan, bu rengi ben de çok seviyorum teşekkürler:)

serra, teşekkür ederim canımm:) haftanın beş günü kurstayım, geç başladığım için telafi etmeye çalışıyorum. bu cuma kaçamak yapıp arklarımı çağırayım dedim ama sen ve kübra da müsait değilmişsiniz.. ayarlayamaz mısınız ?:(

gülden_kale, amin Allah razı olsun:) ama bazı leopar desenler gerçekten itici olabiliyor. neyse ki artık çok çeşit desenlerde, renklerde çalışılıyor:) ayrıca teşekkür ederim, beğenip yakıştırdığın için;)

elif, bu şalları kullanınca emin ol başka bir şey kullanamıyorsun, ben eşarp takamıyorum artık mesela. ipekevininkiler %100ipek çok rahat kullanılıyor. facebooktan gönül rahatlığıyla alabilirsin. www.facebook.com/ipekevisal

morcivertlale dedi ki...

maşallah her zaman ki gibi çok zarifsin :)

morcivertlale dedi ki...

Birde kollukları nerden aldınız ben bulamıyorum onlardan?

Tuğba dedi ki...

Leo yakışmış,içine kolluk giymen zekice :) Yine güzel çıkmışşsın maşallah..

Georgian girl dedi ki...

Renkler muhteşem..
Ayrıca bir ödülünüz var benim sayfaya uğrarmısınız :)

elif dedi ki...

feyzacım ne çok ipek şal satan var face de senin dediğini bulamıyorum.hangisinden alacağımıda şaşırdım.bilmeyen biri olarak karar veremedim...

Ben-Deniz dedi ki...

selam,
bloğunuzu zevkle takip ediyorum maşallah tebarekallah çok tatlısınız,bide merak ettim bir şey var dukan diyetini niye bıraktınız? bende başlamak istiyorumda :)

Hey. i´m Eminchen. dedi ki...

bayildim fotograflara blgunuz cok güel yeni katildim ^^ merakla takip edecegim :)

bende beklerim ^^
http://butterfly-eminchen.blogspot.com/

Arzu dedi ki...

merhaba blogunuzu tesadüf eseri buldum ve çokçok mutlu oldum...Şöyle ki bi çok kapalı bayan gördüm ama size yakıştığı kadar kimseye yakıştığını görmedim, ben açık biriyim ama sizi görünce kapanma isteği oluştu bende:)..maşallah tekrar tekrar, şu saatten sonra bloğunuzun sıkı takipçisiyimm..

Feyza dedi ki...

morcivertlale, çok teşekkürler:)
hac malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. bir de sanırım aker de dantelli modeller çıkarmış.

tuğba, ;)

georgian girl, ödül için çook teşekkürler. Dönüş yapacağım inş:)

ben-deniz, tansiyonum düşmeye başladı.bir de ben çikolatasız yapamam. diyeti bozarken de kaşık kaşık nutella yiyerek bozdum:)

valley of death, güzel sözlerin için teşekkür ederim. bloguma HOŞGELDİN:)

eminchen, teşekkür ederim. ziyaret edeceğim inş:)