29 Aralık 2011 Perşembe

Şıkır Şıkır


Hey! Merhaba,
Bu hafta geçen haftalara göre sizinle daha sık birlikte olma fırsatı bulduğum için çook mutluyum. İnşallah hep böyle devam eder! Bugün sizi annemin büyük halasının evine götüreceğim. Bütün akrabalar toplandık yine, güzel bir kahvaltı sonrasında bol bol sohbet ettik. 
  

Tam sofraya oturulurken benim aklıma fotoğraf çekmek geldi, zamanlama yine kötüydü. Büyükler oturunca kalkın demek de olmaz, köşeden bucaktan kimseyi kadraja almadan masayı fotoğraflamaya çalıştım. Soğuktan buğu yapan fotoğraf makinemle çektiğim fotoğraflarda renkler solgun olunca ben de Lightroom'da elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım, çok da kötü sayılmaz değil mi?:)

          
                 Bence kahvaltı sofralarının en güzel yanı sofrada uzuuun uzun oturulması!
                                                                    *         *         *
Sofrada gördüğünüz zeytinleri halamlar Altınoluk'taki yazlıklarının bahçesinden tek tek elleriyle topluyorlar. Organik zeytinler :) Organik demişken aklıma geldi. Bugün facebookta gezinirken bir arkadaşın paylaşımı gözüme takıldı.  Organik ürünler satan bir site, bu da linki! Bu adreste ne ararsanız var; Yaşar pastanesinin dondurmasından tutun da, Kayseri mantısına, sucuğu, pastırmasına, erzincan tulumuna ( memleketimm!)  bir çok memleketin meşhur yiyecekleri bulunuyor. Sitenin içeriğini beğendim, belki yakında sipariş bile  verebilirim:)


Bu siteyi çok seviyorum. Çok huzurlu, sakin bir ortamı var.



Bunlar da halamın menekşeleri :) Evlendiğimde ev hediyesi olarak o kadar çok çiçek geldi ki, başa çıkamadım. Aralarında solanlar oldu, çoğunu da gözden çıkarıp bakabilecek kişilere verdim. Öyle göründüğü gibi kolay değil çiçek bakımı! Ciddi anlamda sevgi istiyor, ben pek sevemedim sanırım...


Bunlar da mutfaktaki diğer çiçekler :)
İzlemesi çok güzel, huzur veriyor.
Zaten yeşil renginin insanı rahatlatma özelliği var . Günümüzde de psikolojik seanslarda kullanıldığını duydum. Terapiye alınan hastalar yeşil rengiyle huzura kavuşuyorlarmış:)
*   *   *
Bu fotoğrafımı sevdim:)


Siyah inci kolyemi çok severek kullanıyorum. Kayınvalidemle kayınpederim umreden  hediye getirmişlerdi:)

*   *   *

Forever New'dan indirimde aldığım kemerimi de  ilk kez kullanma fırsatım oldu.


Küçükken poz ver dediklerinde ağabeyimle koşup telefonu elimize alıp bu pozu verirdik:)
Hey gidi günler...!


Şimdi de bir kapı pozu, korkmayın bir yere gittiğim yok !:))


Karşınızdaaa
Bayram'da Nerdeydim? başlıklı yazımda trenchini ısrarla sorduğunuz kuzenim Ayşegül!


Onda poz bitmeez! :)))


Bu da blogumu seviyorum fotoğrafı!  :)


Eveet, kapanışı da süslü ayakkabılarımla yapmak istedim. Kadıköy'deki Onur Pasajı'nı  hemen herkes bilir. Pasajın içi ayakkabı cenneti:) Çok harika modeller yok belki ama idare ederler bence, hem fiyatlar da uygun. Bu pırıltılı simli ayakkabı  sipariş üzerine çalışılmış  fakat giyen kişinin ayağına küçük gelince ona yenisi yapılmış.  Bu da bana kısmet oldu:)


Yarın çoook güzel bir gün olmasını diliyorum. FSM Üniversitesine  annemin ( aynı zamanda benim de hocam olur) hocasını ziyarete gideceğiz inşallah, Fatih'te bana rastlarsanız şaşırmayın;)

Sevgiyle Kalın! :)

17 yorum:

Hijab Moda dedi ki...

Afiyet olsun :)

melda dedi ki...

fatih'te değil ama oğlumun okulunda sana rastladım sanırım :)

yasir'in hergün anlattığı meşhur yusuf'un annesi olmalısın. inşallah görüşürüz bir gün.

Feyza dedi ki...

melda, aaa dunya ne kadar kucuk:)) gorusuruz insallah!:)

hayatveizler dedi ki...

merhaba.güzel bir gün geçirmişsin.yine şık ve güzelsin.dukan diyetini neden bıraktığını sorabilirmiyim birde kilonu birde boyunu:))???çok olmadı inş.

Feyza dedi ki...

hijab moda ,teşekkürler:)

hayatveizler, merhaba, teşekkür ederim:) bıraktım çünkü başta hiç zorlamazken sonraları tansiyonum düşmeye başladı. inanılmaz tatlı yeme isteği başladı, bırakınca hemen kilolar alınıyor diyorlardı doğruymuş. kilom ve boyumla neyin hesaplamasını yapacaksın merak ettim:)

mini mini bir kuş dedi ki...

feyza postun yine çok keyifli.. sana çengelköy isparkı sorcaktım daha önce bir postunda bahsetmiştin.. aslında o yakınlardaki butiği.. nasıl bulabilirim orayı? yardımın için şimdiden teşekkürler...

Feyza dedi ki...

mini mini bir kuş, :) çınaraltının hemen yakınında kocaman bir ispark var onun karşısında:)

mini mini bir kuş dedi ki...

tşkler :))

hayatveizler dedi ki...

maşallah hiç fazlalık göremiyorum.çok hoş göründüğün için merak ettim sadece:)hakkını helal et.bende gebeliğimde çok kilo almştım.12 kilo verdim.bioslife s ile.Tatlı krizlerini inanılmaz derecede kesiyor.vücudun zinde olmasını falan sağlıyor.yanlış anlama reklam yapmıyorum:)sadece çok memnun kaldığım için sanada önermek istedim.bu zayıflama ürünleri gibi değil zaten sağlıklı bir içecek.istersen google dan hakkında bilgi edinebilirsin.

Adsız dedi ki...

Maşallah çok şık görünüyorsun.Bende evlenip çoluğa çocuğa karışınca böyle olur muyum acaba çok merak ediyorum.Sanki kendimi salıp kilolu bir şey olurmuşum gibi geliyor.İnşallah olmam :))

morcivertlale dedi ki...

maşallah gerçekten şıkır şıkır bir yazı olmuş, her zaman ki gibi çok zarifsin, şalının renginide çok beğendim :)

Ayşegül dedi ki...

Eldivenlerim pek de şık çıkmış beğendim burdan bakınca daha hoş görünüyorlar :))

ikibocekbircicek dedi ki...

ayyy telefonla olan pozuna bayıldım dediğin gibi bizde telle poz verirdik:) buarada tuniğine eteğine bayıldım....sevgiler

Feyza dedi ki...

hayatveizler, ordan öyle görünüyorsa iyi saklıyorum demektir:)) yok canım helallik isteyecek bir durum yok. o tarz şeyleri kullanmayı pek tercih etmiyorum açıkçası.. ben de hamileliğimde çok fazla kilo almıştım.. neyseki onları verdim. bazı insanların doğum kiloları üstünde kalıyor ya sonrasında da vermesi çok zor oluyormuş.. şimdi spora başlayacağım, bakalım ne kadar sürecek. ikizler burcu olduğum için çok çabuk sıkılıyorum. Sürekli yeni şeyler denemek istiyorum :)

superisi, teşekkür ederim. Dikkat edersen şişko bişey olmazsın merak etme:)) herşey sende bitiyor.

Feyza dedi ki...

morcivertlale, yazının başlığıyla uymuş muu? teşekkür ederiim:)

ikiböcekbirçiçek, hahah siz de mi bu pozdan verirdiniz?:)) demek ki bizim dönemin çocukları hep aynı:)

hayatveizler dedi ki...

:)bende ikizler burcuyum.seni anlıyorum.kolay gelsin o halde:)

Unknown dedi ki...

ayakkabı süperde çorap çok kalın ince çorap olsaydı